Tuesday, July 14, 2015

Percubaan kek batik menjadi

Yeayyyhhh. First time buat, jadi juga. Padahal senang je kot. Tu pun nak bangga.


12 comments:

hidayu ayumie said...

memang senang kan nak buat
nampak sedap je tuu

azizah green line said...

yeyy menjadi! jijah xpernah jadi..haha

Mastura Aziz said...

wah..menjadi...mas bt ritu keras..hahaha.nk potong pyh..terlajak milo

Athirah Diyana said...

baru nak buat nnt. utk raya :)

Kakzakie said...

Kalau dah jadi kena buat lagi bagi mak-abah dan parent in-law merasa pulak:)

Selamat Hari Raya, maaf zahir batin dari kakak.

Hanim Mahali said...

biskut marie disusun atas dulang atau gaul terus dalam bancuhan coklat ? nampak cantik bersusun sekeping keping.

Aniey Yusoff said...

tahniah! eh ada org yg senang pun belum tentu jadinya (mcm sy je tu).. harus bangga dgn diri sendri hihi

meowwmania said...

tahniah hehe..

selamat hari raya, maaf zahir batin yer :)

eintan nurfuzie said...

pebret cik en ni

Hajar Shikin said...

Kek feveret ni, =)
Btw singgah dan follow

HeNRieTTa JoSe said...

yummy...dah lamer xbuat, dan dah lamer jugak xmakan...hehehe...

Farrah MF said...

Sedapnyaaaa! Dah lama tak makan kek batik :)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...