Monday, April 25, 2011

berkelah tepi jalan pun seronok apa


ouh. tidak . sebab nak exam ni, blog terabai. update pun benda ntah apa-apa. blogwalking pun kurang. komen dekat blog orang lagi kurang.

hari ni hari isnin. (semua orang tau dah. -_-') maksudnya 3 hari lagi nak jumpa first paper. MEASUREMENT. seriously dah belajar dari awal sem, sikit pun tak paham. inikan lagi nak pahamkan dalam masa 3 hari.


lagi ceria muka tukar tayar pancit dekat tepi jalan tu. tapi memang la. bukan aku yang tukar pun. -_-' setakat duduk berkelah bentang tikar tu boleh la.


sekarang ni dah tak ada dah istilah study smart. harus dan wajib study hard. biar tak tidur malam. boleh tidur siang.

2 comments:

Ardini Humaira said...

best2 :D dni suka berkelah kat sekolah adik hehe

MissNaL said...

anda di tag lagi..singgah la kalo sudi..;p

http://ciknalspeaking.blogspot.com/2011/04/jom-skodeng-blogger-lain.html

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...