Wednesday, April 27, 2011

high heels yang sangat menggoda yang sebabkan tak boleh nak tidur

waahhh..aku tengah gila kasut sekarang ni.. sangat-sangat nak beli kasut banyak-banyak. yang cantik-cantik. tadi tengok kasut online, geram sangat. banyak sangat yang cantik-cantik. mata dah macam apa dah tengok kasut-kasut ni.

kat bawah ni antara kasut yang aku suka.







tapi yang paling suka, mestila yang first and yang last sekali. comelnya kasut colour pink..sweett sangat... ni baru dari 1 album. belum lagi tengok album yang lain-lain. ada 2000 kasut boleh pilih tau. kalau tak percaya, meh klik sini.

tapi aku takut nak beli kasut online ni. takut tak selesa and takut tak kena size. siapa ada pengalaman beli kasut online ni? boleh kongsi sikit..

16 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

cntek2..suke yg kedua tu..

tp bermasalh nk pk tinggi2 ni..

t operation lg kaki kali ke 2..heheh..

nur anis said...

nusha : cantik kan.. kalau ada masalah kaki, baik jangan pakai..tapi ada je kasut flat yang cantik kat blogshop tu..:)

SHM said...

ish, x sakit ke pki kst tggi2 nih...cam sssh je nak berjalan...

nur anis said...

shm : kalau yang selesa, tak sakit pun. tapi jangan la pakai kalau nak berjalan sakan. naya kaki.

Cikbeyla Nabiella said...

arghhh! geram2! haha.
nak kasot cmtoh jugak.
yg last tuh cntik! nak cari nak cari. :D

nur anis said...

cikbeyla : cantik kan..geram sangat..rasa nak order je..tapi takut nak beli online..huhu

alinac lover said...

waaaa cantik..tp..tkut ah nk pakai..tkut jatuh~

Yaya Saje said...

yg no2 pon cantek lahhh...kite suke tapi takleh nk pakai sebab kite tinggi dah....huhu

EpoLįƒ¦siKunang2 said...

Baik2 pakai heel, nanti tergolek pulak sorang2. ^^

nur anis said...

alinac lover : tu la..saya pun tak biasa sangat pakai yang tinggi-tinggi sangat ni..:)

yaya saje : ok la tu..awak dah ada pekej..:)

epol : haha..dah pernah dah tergolek dulu..

Aku Ibu Muda said...

wahhh...chanteksssssssss

zOeY zAu YaH said...

alamak sama taste lah...huhu lawanya..

nur anis said...

aku ibu muda : cantik kan..:)

zoey zau yah : lawa sangat kan..geram..:)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

@ anis

xper2,t kt carikan yer..

utk sape??

aish,jgn kata kamu!! kurus je kt tgk yer..

Ardini Humaira said...

yang 1st tu! whoaaaaaaaaaa nak nanges aaa gni dni nak jugak

nur anis said...

nusha : haha..untuk saya lah tu..:)

dni : jom nangis sama2...huhu

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...