Wednesday, September 28, 2011

lebam si kucing innocent

hai. nama saya lebam. jantina saya jantan. saya pun tak tau kenapa tuan saya bagi nama lebam. bukan best pun. saya nak je cakap dekat tuan saya, suruh bagi nama yang best sikit and glamour sikit.


ini lah saya. muka saya memang innocent sikit. saya sebenarnya pun tak sihat sangat. badan saya ada kurap. sebab tu saya nampak comot. tapi kurap saya dah nak baik. tuan saya tolong ubatkan, bersihkan kurap saya.



ha..ni lah muka saya bila di zoom sikit. saya nak cepat baik. biar saya nampak lebih bersih. semua doakan saya ye. ^_^

2 comments:

Gen2Merah said...

Salam berkunjung dari segmen Lulu Caldina. Salam ukhuwah salam silaturrahim.

Dah follow sini yang ke- 215 ye..
Follow lah kembali kalau sudi.

Ikhlas
~Gen2Merah~

http://gen2merah.blogspot.com/2011/09/segmen-lulu-caldina-jom-tambah-follower.html

nur anis said...

gen 2 merah : thanx sebabsinggah dan follow..:)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...