Friday, January 6, 2012

flower boy ramyun shop


sekarang tengah layan cerita flower boy ramyun shop.
tak tau nak kata best ke tak. 
baru 2 episod.

ada suggestion cerita korea yang best tak?
selain :
boys over flower
lie to me (terbaik!!)
playfull kiss
my girl
witch yoo hee
you are beautiful
coffee prince
my princess
fullhouse
(ehh...banyak dah rupanya drama korea yang dah pernah tengok. ada lagi tu yang dah lupa tajuk. heee..)

kalau nak suggest cerita jepun pun boleh. best jugak. :)

4 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

plg suka my girl setakat ni..hihi..

witch yoo hee pon besh.

Efipurpleshine said...

sy pon tgh tgok tgok flower boy..lebih dari awak la..tapi awak takkan rugi tengok playful kiss...jalan citernye memang best..pada saya la..saya suggest cternye kat member saya die kate pon best...love that movie..hope u enjoy it.. :)

nur anis said...

nuyui : cuba la tengok lie to me..best!!

nur anis said...

efipurpleshine : playfull kiss memang best. dah banyak kali tengok..hihi

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...