Thursday, January 26, 2012

review korean drama : 49 days


kali ni review drama korea : 49 days
episod panjang sikit. 20 episod.


cerita ni best sebab unik.
cerita tentang seorang yang koma.
dia cuma ada masa 49 hari je untuk kumpul 3 air mata dari orang yang sayangkan dia.
tapi tak termasuk family.
tapi orang yang menangis untuk dia tu kena ikhlas menangis.

tapi..ending dia sedih lah sikit. sobs sobs sobs.

6 comments:

Si BuDaK KaChAk said...

lame da tak tgk cite korea...tak tau nk download kt mane la

Anis Adila Aris said...

ala...lemah sikit nak tengok cerita sedih-sedih nie..

Cikpuan rara said...

boleh tgk kat mana ni anis?

nur anis said...

si budak kachak : boleh try tengok kat sini. ada website yang boleh download cerita korea, jepun, taiwan.

http://sayanuranis.blogspot.com/2012/01/download-drama-korea.html

nur anis said...

anis adila aris : saya pun lemah jugak. tapi cerita ni tak sedih sangat. cuma ending dia je yang saya sikit tak puas hati. huhu

nur anis said...

cik puan rara : saya ambik cerita ni dari adik saya. tapi saya selalu download cerita korea dekat sini.

http://sayanuranis.blogspot.com/2012/01/download-drama-korea.html

tapi saya tak sure ada ke tak cerita ni kat situ.

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...