Friday, January 27, 2012

singgah sebentar di kedai kek

sekarang ni aku dah jadi pelanggan tetap kedai kek happy angel sungai besar.
serious, nak pergi buat member card lah.
pekerja kedai tu dah boleh kenal dah muka ni.
^__^


kali ni, pilihan untuk lunch adalah :



 ini blueberry cheese tart pilihan.
sedap sesangat.
harga pun murah. 
seketul RM 1.80
beli 3 RM 5.00

 cheese dia memang banyak.
memang hari-hari rasa nak beli.
serious tak tipu.

ini kek coklat apa ntah nama dia.
tapi pun sedap.
satu slice RM 4.00
kalau member, buy 1 free 1.
nak g jadi member cepat-cepat lah cam ni.

4 comments:

teha said...

siyes terliur tgk chocolate cake tu.. hehe

A'ishah Kamaludin said...

Lapar pepagi ni tengok gambar ni.. Anis ni cam omputeh lak makan kek for lunch.. Cecepat la wat member card, leh makan banyak banyak lagi.. Nyam nyam!

nur anis said...

teha : sedap tau..hihi

nur anis said...

a'ishah kamaludin : hihi..sebab senang and sedap...mesti buat kejap-kejap lagi ni..:)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...