Friday, February 10, 2012

First Contest by Afiqah & Amani Azwa: Edit Gambar Sehabis Cun

hari ni mungkin hari join contest untuk aku kot.
asyik nak join aje kerjanya.


rajin-rajinkan diri klik banner ye untuk join.:)

sebab dah lama tak merajinkan diri edit gambar, maka aku letak gambar yang sudah lama ku edit.
and pernah bertepek dekat blog ni suatu masa dulu.

 
ini adalah gambar sebelum edit.


hasil edit?

ini dia...
ini dia selepas edit.

sorry kinah, zetty and huda.
guna gambar korang untuk diedit.
tapi lagi sorry dekat pidot (lelaki termenung berbaju biru), sebab gambar kau terus hilang.
^__^

11 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck anis..kamu mmg kretip!

Pupel Liyana said...

kita pun masuk juga. eh pandai la kamu edit :)

~::Qie Shea Haris::~ said...

waaa.. comel :')

btw, folow sini. feel free to visit mine :')

SLUMBER SAGUN said...

akak, thax join .
akak mmg pro la edit, sye pon xreti buat mcm tu.
mcm real je gmba akak2 sume kt tngge tu

aimaniman said...

salam kenal dan dofollow sini

akakk suka tengok gambar tuw, bagi rasia cam ne dapat bertenggek tiga tuw...

Cik Rose Cute said...

follow sini...

SLUMBER SAGUN said...

assalamulaikum , contest ini akan di tamatkan pd 24 disember 2012 , dan pemenang akan di umumkan pd 26 disember 2012 , tarikh tamat dilambatkan d ats sebab t'tentu , brite baik , hadiah akan b'tmabh !

ezzamalik said...

wow cantik sgt2.nmpk mcm real.edit pakai apa eh?

btw:jom join ga saya
http://ezzathepolkadots.blogspot.com/2012/03/first-giveaway-by-nuruls-blogshop.html

Iena Eliena said...

salam..
singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com

Cik Penguin_Solehah said...

bw sn=)

FaLya said...

dah join GA ni?ada hadiah misteri utk top reff dan pelbagai lg hadiah utk dimenangi:)
http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fatin-alyaa.html

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...