Saturday, February 11, 2012

jom tengok kuch kuch hota hai di tv3


dah lama tak tengok cerita kuch kuch hota hai ni.
rinduuuu pulak nak tengok.
memang marah lagi dengan pencuri yang masuk rumah aku, and curi semua cd-cd yang ada dekat rumah time tu. 



apa pun, jom laya kuch kuch hota hai dekat tv 3, pukul 2 petang ni jom.




2 comments:

Tihara said...

semua duk pakay buat entry kuc kuc hota hai..cite ni metop dulu2..skang dah susah nk tgk cite hindustan best mcm ni kan :)

aimaniman said...

alamak.. akak layan pak maydin kat shah alam lae,.. ingat nak beli belah tapi ter 'belah' awal sbb anak2 buat hal...

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...