Wednesday, October 10, 2012

birthday hana mustika

 lilin sebatang menandakan baru setahun. huhu.



 alahai. payah betul nak suruh posing depan kek.
ada ke disepaknya kek tu. haha.


hahaha. lawak tengok muka tika time ni.
muka nak nangis je. takut sangat orang kacau hadiah-hadiah dia.


hadiah cincin kecik cenonet dari Tok K dengan embah.


 bola besar gedabak, hadiah dari pok su.
besar bola dari tika. -____-"


hadiah baby dalam stroller dari mak uda.



-
-
-


 hahaha. lego saiz besar gedabak.


ini la yang aku beli hari tu. nak beli yang jenis kecik-kecik tu, macam payah la pulak. tika ni kan baru setahun. bagi yang saiz besar macam ni, senang sikit kot dia nak belajar and pegang. hari tu aku dah ajar dia sambung dengan bukak dua lego. punya lah excited tikanya bila pandai sambung dengan bukak. siap gelak and tepuk tangan lagi. haha. good, good. ^__^


mainan ni semua, belum sempat tika rasmi, bebudak lain dah rasmi dulu. habis semua dah dimain. memang langsung tak pandang makanan. haha. lantak lah mereka. tapi kesian tika. nak pegang mainan tu tak boleh. sebab dia yang paling kecik. harus lah kalah. haha. balik je semua, dia main puas-puas sampai tak nak tidur. -___-"

45 comments:

IntaNBerliaN said...

wah seronoknya tika... byk hadiah dia dapat :-)

izan mama mia said...

comelnyer anak sedara mak ngah anis yer....dapat hadiah lego lagi..baiknyer makngah

AnneRaini said...

wah byknya hadiah die..biasalah budak2 kalau dpt mainan memang excited... Anak akakpun dpt mainan main smpi tertidur..esok bgn benda tu yg dicarinya.

♥ wawawawa ♥ said...

wahhh dpt cincin! bestnye!

Azzah said...

baru setahun dpt hadiah besar2..bertuah dia.:)

cik nana said...

baguss bagi lego besar2 tak risau bahaya masuk mulut ke ape. eh baby dlm stroller tibe2 takut plak tgk. hikhik

inazamri said...

sedapnye nama hana mustika.epi bday ye bb cute

nuyui a.k.a miss YUI said...

bgus hadiahnya ni..plg besh dpt cncin tu..hihi.

norhidana said...

waaaaaaaa bestnyer.... suke ngn bola besar tu ngn lego beso, akak pun nk cari gk kt aiyan... dia cpt bosan ngn menan2 dia skrg nih

Saya Disini said...

sedpnye kek

Kesuma Angsana said...

epy birtday comey sgt!

Tentang Kita said...

tomeynyer cincin dia.....semoga membesar menjadi anak yang solehah

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hepy besday tuk hana mustika...wah beshnyerrr banyak hadiah dia dpt hehe

Nens Collection said...

hehe..kek cantik..mesti sedapp!

hadiah plak sume sesuai tuk tika!
nama die cantik la..;)

♥ Wina ♥ said...

happy birthday tika!

baguslah beli jenis yang besar²..kalau kecik bahaya jugak..

iedchan said...

selamat hari jadi yang setahun dekat hana ye..:P

Myra Jay said...

Banyaknya hadiah..
Best tul :D
Bola tu kiut, besar dari tuan :D

are_lin@yu said...

wahh besar2 hadiah dia..hihi

Kakzakie said...

Seronoklah Tika dapat hadiah banyak ye. Semuanya tahan lama tu anis bagus boleh main sampai dia besar.

:: Mrs.Eady :: said...

happy birthday comel :)

ayut said...

ooo..lego..hihihi :)
best la tika nnt men2x...smua bsar2 jer..mmg utk jgka msa pjg ni gaya yer.hihihi

Zie Madini said...

wahh..byk dia dpt hadiah. yg plg bestnya dpt hadiah cincin emas tueeee....bertuahnyaaa. hehe

ieda said...

wwahhh banyak hadiah yg bb hana dpt .. sure seronok niee ;)

cantik cincin tuu ...

wahida said...

tu stroller betul2 ke tipu2?

Ema Blog said...

happy besday girl

Rtp Farra Arisha said...

happy birthday, Adik Tika! semoga sentiasa tampil sihat dan cergas. :) well, when i was kid, i also loved playing with lego. xxs

Sanji Ngatmi said...

untuk kawan blogger baik aku ..

Tag tiga rakan blogger untuk membuat esei sama bertajuk 'Esei: Perilaku anak Malaysia dulu sehingga sekarang'. Linkkan jawapan ke ruangan komen blog ngatmisanji untuk memenangi hadiah bernilai RM300. Tarikh tutup sehingga 19 Oktober 2012.

CikZaitul said...

oh..inilah hadiahye..mesti seronok kan dapat hadiah lain dari yang lain:)


pasni bolehlah buat legoland kat johor tuh kan :)

Lyaa Suriany said...

hye tika
aunt nk mintak kek sikit..
hehe

cikeyrah said...

waaa . .comelnya tika, senang kalau mainan besar2 , jadi dia x lalu nak masukkn dlam mulut . .

adyna said...

ala tembam nye pp birthday gurl ^_^

ros_reeza said...

comelnya :) happy besday to her :)

lieyalatif said...

hepi besdei hana ....semoga menjadi anak yg sihat, bijak dan solehah...amin....

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

singgah khamis

Hasrina said...

excited gak..best nya...happy birthday girll

Tihara said...

happy besday..sedap nama dia :)

Nyak Uema said...

Selamat yaah...
smoga jadi anak yang baik dan berbakti...
salam kenal.. :)

nurun said...

wah...baby hana makan ke kek tu?

pinky said...

huhuhu....sedapnya kek....untung jd tika...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

hepi birthday untuk tika!

untung dia jadi kesayangan :)

Nora Karim said...

banyak betul hadiah tika... seronoknya... tapi kesian org lain yg main... haha

Syat0za Zai said...

teeedia punya besaq lego..hehe

Masya said...

sambutan yg meria dgn hadiah... hihihihihi... cian tika...

Sanji Ngatmi said...

alolo comel nye ..

Haryati Faizal said...

wah hepi belated besday dr aunty...
beshnye dapat byk hadiah....

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...