Friday, October 12, 2012

bola oh bola

perghh.. teruja tetiba cerita pasal bola. hahaha. ni semua sebab asyik kalah bila berebut remote tv lah ni. kalau dah abah nak tengok bola, jangan harap lah boleh tengok cerita lain. -___-"  jadi, terjebak lah aku ikut join tengok bola. tapi bola local je lah aku tengok. bola omputih, tak pernah tengok. sebab tak tahu nak sokong mana. haha.


walaupun aku tak suka bersukan, tapi aku suka tengok sukan-sukan yang melibatkan Malaysia. patriotik kan? walaupun aku tak paham rules sukan tu sendiri. tapi buat-buat je lah paham. -___-"


malam tadi aku tengok ATM vs LionsXII wehh. walaupun cuma aku dengan mak je dekat rumah. of course lah aku sokong ATM kan. aku kan patriotik. haha. sumpah berdebar gilosss lah. siap rasa nak tutup TV je. tapi tak tutup tutup jugak. tutup muka adalah. dah macam tengok cerita hantu je aku rasa. -___-"


malam ni, tunggu pulak Selangor VS Kelantan. doa banyak-banyak, selangor menang. ^___^


p/s : abah, stadium jom malam ni. 


gambar 2 tahun lepas mungkin. 

kenapa tudung aku biru? haha. sebab datang pakai baju biru. lepas tu beli jersey selangor tu dekat depan stadium. jadi lah baju merah tudung biru. -___-"

40 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

tak tgk pon mlm td..ihihi.

Nens Collection said...

hehe..comey je 1 famili layan bola..akak pon x layan mane..hubby je lebih..skali tgk bola ngn hubby skali die terang menatang ape outside tu..skali tgk skali terang..pas ke sdah x paham2 outside tu ape..huhu

pinky said...

akak xboleh tgk bola...mesti pasukan yg akak sokong tu kalah...hahhaha


anis...nt email akk no acc ya...mbb @ cimb...huhuhu...

are_lin@yu said...

wahh semangat nya..hihi

ayut said...

mlm td punye bola smpi penalti kot...best2x..bola klu ada geng best...ayut klu msia pon suke gak tgk..bersemangat gitu ^^

Nurul Husna Mohd Hassan said...

semangat selangor abah anis :)

yan's cottage said...

tak minat sangat tenguk bola.....

Tihara said...

alamak akak tak minat bola :)

Cikgu Ma said...

wah layan jugak ea ^_^

AnneRaini said...

haha tgk ke?akak siap tido sbb boring..siyes tak minat bola.

Cik Saila said...

doa byk2 anis supaya selangor menang..go selangor go!! hahaha..mlm td akak tgk kat mamak dgn en gaban ATM vs Lions..stress ok..hahaha..satu geng k anis!! :D

Tentang Kita said...

seronok sgt ATM masuk final

Qhaifa Nur said...

malam tadi jerit...
malam ni pun jerit lagi...

Kakzakie said...

Kakak nie kalau abang tonton barulah kakak ikut sama tapi tak adalah minta sangat..

Tapi kakak harap Kelantan menang eh...jgn marah kakak org Johor tak tahu kenapa sokong kelantan pulak hihi...

ieda said...

wah tudia semangat sampai beli dan sarung terus ekeke ;)
cayuk2 ..
hubby akak x suke bola sbb suke wrestling , jadi kami2 semua x pandai tgk bola .. sesekali je layan punn kalau piala dunia lah huhu

wahida said...

mmg berdebar tgk game mlm tadi...hubby siap ckp mmg dramatik sungguh game kali ni..

Nora Karim said...

amboi... kemain patriotik lagi... akak pulak tak tgk sangat bola local... tgk luar negara punya... sbb kalau tgk bola local rasa sakit jantung... hahahah

Kesuma Angsana said...

malm ni mmgbest sel vs kel .. nk sokong mana ni !

KY said...

KY tengok kat rumah je samalam, KY ni kalau football, mana blh terlepas, tak kira pasukan mana yg main, mesti tengok, malam ni ada lagi..kelantan vs selangor siapa pulak hebat

Azzah said...

rasa lg puas tengok kt padang dari tb kan?

cikeyrah said...

samalah sokong local jek..hehhe

haz said...

wahh.. bestnye dpt tgk bola kt stadium. haz pn kadg2 lyn gak bola ni. tp kt kolej ni xleh tgk dah. huu

izan mama mia said...

no komen sbb tak berapa minat bola..

IntaNBerliaN said...

akak pun xtgk sgt bola tp dah hubby buka tgk tv tgk bola, akak poun join la jugak.. hihi

IntaNBerliaN said...

akak pun xtgk sgt bola tp dah hubby buka tgk tv tgk bola, akak poun join la jugak.. hihi

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

oh OE tak pandai nak tengok bola. tapi, malam2 kalau time bola, OE tahulah sebab jiran2 duduk jerit2...
hehe... ^^

Masya said...

selangor kalah huhuhuhuhu.....

CikZaitul said...

tak penah g stadium..mungkin xde sape ajak ..
anis ajak saya leh tak pasni ??
hehhee

~AmyLiana86~ said...

xminat bola..huhu..hubby pun xminat bola..hehe

Fuz said...

yes, selangor kalah!

Mohd Shafwan said...

hello org sekinchan

http://shafw4n.blogspot.com/2012/10/senarai-ipta-dan-direktori.html

Sanji Ngatmi said...

takziah la kak .. cuba next year ..

nina said...

waahhhh..lame xtgok bola kt stadium..,masa kcik2 je penah...,walaupon xminat bola..,tapi tringin jgak nk pi tgok kat stadium..hihihi..:)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

semangat anis tgk bola yer hihi

adyna said...

sibbaik akak tak suka tgk bola ;)

Haryati Faizal said...

kelantan menang kan?

Hilmirda Daud said...

Akak tak berapa ngan sukan2 ni tapi kalau org dah buka akak tengok aje.

Ema Blog said...

tahniah utk Kelantan

Zie Madini said...

lama zie tak tgk bola taw :( nnti pun dh tak leh gak nak tgk bola live kat stadium...yela...mikail still baby...uwaa!

Hasrina said...

samal langsung xtau pasal bola. but u better lah nak juga tengok. syg langsung tak ambil tau unless ada sea game atau big game baru tgk sukan2 ni.hiii

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...