Friday, October 5, 2012

hadiah untuk tika dah beli.


haaaa. dalam ni lah dia hadiah untuk tika tu.
dah siap bubuh dalam kotak.
gigih pergi kedai runcit cari kotak.
tapi pembalut hadiah pulak tak ada.
kena sorok dulu hadiahnya.
sebab mommy tika tu selalu curik-curik baca blog aku ni.
tak surprise lah kalau dia dah tahu apa hadiahnya.
hihi.


terima kasih pada semua yang dah bagi cadangan.
^___^

28 comments:

♥ Wina ♥ said...

weeee x sabar nak tau ape dalam tu ;-)

ayut said...

amboi besor bnor gaye yer..hihihi..bli beskal ke anis :D siap rahsia lg gitu..cayalah :)

dhiashahida said...

hamboi besarnya hadiah ni anis....puas nak membalutnya nanti..:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

dah beli ea.t update la hadiah apa yg diberi lepas brthday nya tau =)

:: Mrs.Eady :: said...

ape ek?

MizzTina said...

hadiah apa tu??

Haryati Faizal said...

supprise ye..nnt wat kt entry lain ye pas sambut besday tu...nk tau gak hadiah pe...hihi

cikeyrah said...

ape dalam tue . .sangat ingin tahu hee

Deq's Qienz said...

Apa agknya isi dalamnya ek??nk tau jugakk

AnneRaini said...

adakah teddy bear??????hehe

cik nana said...

kotak nye besar mesti hadiah nye besar tu. wahhh bestnyee ;)

norhidana said...

apa lah tu ek, nk tau gk akak... beso nampak kotak nyer

pinky said...

apa tu anis???huhuhu....

are_lin@yu said...

hdiah apa la tu agknya ya ;-)

HeNRieTTa JoSe said...

Wwh...dh siap mauk kotak...hadiah utk rietta xde kew...hewhewhew...

Psss....thanks sgt sgt...klu ada pape, anis share lew ngn rietta yea....sedang kumpul semua karya RAM....tapi nk bli juga ILUS...lsgt tebal...anak dara kecik tu nk tolong bacakan....

Sanji Ngatmi said...

gabak hadiahnya ..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah nanti dia mesti best dpt hadiah dr anis hehe

nina said...

waa...besnyaaaa...,nak2..jugak hadiah bole..hihihi..:)

~AmyLiana86~ said...

nati upload apa dlm tu ek..hehehe..beso giler tu..

CikZaitul said...

ape hadiah ye..nak jugak :P

Nurul Husna Mohd Hassan said...

macam besar je hadiah tika ni :)

fieda said...

hadiah ape tu ye...kak fieda tak nmpk gambar sbb line tenet tenat..

Arjuna Silvera said...

besa nya kotakk

emy zulaiha said...

haaa! emy tau! mesti bear kan.hahhaha :p

Herman Bagus said...

salam kenal, ditunggu kunjungan baliknya dan folllownya ya sob.. terimaksih :)

IntaNBerliaN said...

besar hadiah ni.. :-)

IntaNBerliaN said...

besar hadiah ni.. :-)

sal ya said...

teddy bear?

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...