Wednesday, October 17, 2012

momot yang semakin gemoksss

momot yang semkin besar dan gemoks
dan muka yang semakin ganas
tak sia-sia bagi makan banyak-banyak.
haha.
bila main lari-lari, lompat-lompat,
gedebuk gedebak bunyi nya.
dah macam nangka busuk jatuh dah.


31 comments:

meowwmania said...

hehe...mok mok la br besh ;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

ololooo.comel sgt!

cikeyrah said...

sedap nie kalau dipeluk hehehe

♥ Wina ♥ said...

momot yg sihat n happy :-)

Cik Saila said...

wahhhhhh..comelnyaaaa..momot! dah besar dh dia :D

Nens Collection said...

bestnyer dpt peluk yg gemok2 ni..hehe

Haryati Faizal said...

alahai tomeinye...

Cikgu Ma said...

montel itu seksi...hihii

lieyalatif said...

cantik bulu die anis....ni kalo dpt kat mak akak ni suek laa ni sbb die mmg cat lover....

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

anis jg dgn baik yer kucing tu nampak gebu jer bulu dia

Azzah said...

sama mcm kucing sy,gemok siap ada babat lagi..:D

adyna said...

wah anis pun bela kucing macam yui gak ek.. ;)

are_lin@yu said...

montel nya momot..hihi

AnneRaini said...

gemok lah sedap peluk..kan..hehe

Nora Karim said...

heheh tuannya jaga dengan baik... alhamdulillah... heheh

alie raden said...

Keren Mbae

izan mama mia said...

hihihi..kuat makan yew...

::EIDA:: said...

Momot ni betina ke jantan? Boleh kawan dengan Mushang.. ngeee~

*folow u back!*

Hilmirda Daud said...

gomok kan lagi biar jadi cam garfield tu hihihi

man said...

comelnya momot..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

~AmyLiana86~ said...

comelnyer kucing die.. =)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

comel nye kucing ni... sesuai dengan nama dia..

baby lydia said...

Meowwww!

Nurul Husna Mohd Hassan said...

gemok takpe jangan obes je. hehe

Kazman / Sue said...

wahhh... kalau dapat tuan yang suka dia ni memang ler dia makin sihat dan gemok... heee3x

TiranaAduka said...

momot dapat manja lebih dan kasih sayang yang cukup dari tuannya...patutlah gemukkan...!!!!?????

wahida said...

tu maksudnya korang pandai bela dia...bagi cukup mkn, cukup perlindungan...

besar pahala tu...

ayut said...

hahaha..dia besar.same mcm kuceng kat umah tu klu yg besar2x..skali jatuh atau men2..gedebuk2x bunyi.. :)
hai momot...penah bersua muka ke sblm ni?mcm bru jmpe la...hihi

Sue Echan said...

ala... comelnye... suke sangat kucing bulu kaler oren..

IntaNBerliaN said...

comel.. matanya warna oren.. :-)

IntaNBerliaN said...

comel.. matanya warna oren.. :-)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...