Saturday, October 20, 2012

download game free!!

aku suka sangat main game. 
dari zaman belajar dulu.
sampai lah sekarang walaupun dah kerja. -___-"


game yang paling aku suka, cari barang yang tersembunyi.
kalau boleh, nak masuk terus dalam screen laptop tu sebab dah geram carik barang tak jumpa-jumpa kan.
kalau game yang payah-payah tu, memang tak de lah aku nak main.


and, tempat aku download game haruslah
sebab game dia free je.
boleh lah download sesuka hati. 
^__^


korang ada website lain yang boleh download game free tak?
share lah ye.
^__^



17 comments:

cik nana said...

kite jarang donlod game sebab kite x rajin main game. hikhik

QasehnyaRania said...

singgah petang..

kurang berminat dengan game..hihi

Alie raden.com said...

keren mba,,q juga suka bgt main game mba

TiranaAduka said...

terima kasih. Ta dwnlod malam2 tu brodbnd laju sikit

inazamri said...

anak2 akak pun sama gak suka dload game free

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

anis sama dgn akak suka download games hidden object hihihi...kita geng nih...tp banyak download tu utk anak sedara la

aiN NaJwa said...

Kite pown suke maen game tu..best kan..?? =) hehe..

IntaNBerliaN said...

akak xtau sbb xsk sgt main game :-)

Haryati Faizal said...

yes! akak pun suka game camtu, besh...

B.e.e.n.a. said...

penah maen tak game dinner dash??yg flo bukak restoran??die ade jugak versi hotel,wedding planner n byak lagi lah. yg jenis ada dash blakang tu tak same macam game restoran yg bese.yg plg pnting graphic die mmg 5 bintang:D

Cik Saila said...

ala,xdpt nak bukak..huhuhuhu..

nuyui a.k.a miss YUI said...

almk,yui tak minat men game..huhuhu.

MizzTina said...

akak dh kureng ckit nk men game.. hehe

Zie Madini said...

eee...nk download ah. leh hilang boring kat umah ni :D

cikeyrah said...

x minat sANGt dengan game yang cari barg tersembunyi, tapi qira nga giler main game swiped bole leka kalau main game tueu hehehe

Nurul Husna Mohd Hassan said...

akak suka gak game carik barang tersembunyi ni tapi tak pandai nak donlod. hehe

Hasrina said...

no no no want to look at the link.easy to get addicted to game.hehe so better jangan mula

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...