Tuesday, October 16, 2012

tika terkedek-kedek sorong stroller


 terkedek-kedek budak ni jalan nak sorong mainan dia tu.
budak baru dapat "kaki", excited la dia nak jalan kan.
see. sama tinggi je dia dengan stroller tu.
habis keliling rumah dia sorong.


tapi lama-lama.
-
-
-
-
-



dah tunggang terbalik dah.
misi, nak cabut segala tayar yang ada.
-___-"

37 comments:

Lya Colours said...

haha nakal

Nens Collection said...

lepas dh penat berjalan die kerjakan plak stroller tu ye..hehe..budak2 sifat curios tu sgt tggi!..bijak2!

adyna said...

ala comey nyer dia..hahaha anak patung pun dah terbalik tu :)

norhidana said...

hehehhe.... dia dh pnt menyorong, dia pun bt la aktiviti lain, biasalah kn, bdk2 cpt bosan ngn permainan yg ada kan

cikeyrah said...

comelnya tika, . .

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi.geram tgk dia!

izan mama mia said...

dia sedang buat kajian tu...hiihih

Kakzakie said...

Hihi... cute je dia punya cara. Lama-lama dia cabut patung yg duduk sebab dia pulak yg nak duduk anis... sedang mencari idea tu:)

PinkUmmi said...

alahai cian ptung tuh..kepala dh ke bwh kaki ke atas..huhuhu

lieyalatif said...

hahahaaha...comel2...kreatif pun yeak...siap le nak jadi pomen nih hihihi....

yan's cottage said...

anis....budak2 kalau baru berjalan ada saja nak di buatnya biar kan aje......

Nora Karim said...

hahaha nak jadi mekanik pulak la tuh... hehehe

are_lin@yu said...

wahh tika ada anak patung la..hihi

ieda said...

aloor ciann dia ..
x der geng nak mainn yee ;))

Masya said...

HAHAHAHA.. X MENAHAN SURUNG BABY DOLL, NANTI KALAU ADE ADIK BOLEHLAH JAGA ADIK SORONG GITU COMELLL JER...

Kesuma Angsana said...

he he cute die ni

pinky said...

hahhaha....silap hb tika yg mintak anis tolak dia....=)

wahida said...

ekekek...budak2 mmg mcm tu...sekejap je dah rosak brg2 mainan dia...huhu...

IntaNBerliaN said...

hihiii sweet lah tika ni... tp tu la... normallah budak2 kan... kejap je main, lps tu ada misi tersndiri.. hehee

Haryati Faizal said...

hihi...dia nak naik kete pulak la tu...

AnneRaini said...

hahahha comel!

Azzah said...

hi..hi..kejap jer dia main..

syakirah izwanie said...

Alalala, Comelnyaaa >.<

Mohd Shafwan said...

ronda-ronda utk follower my blog..

http://shafw4n.blogspot.com/2012/10/zakat-pendapatan.html

Budak Nakal^ ^ said...

haha sudah terbalik ka...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kihkihkih comel jer mustika sorong stroller tuh...tu mesti dh bosan tu yg habis tunggang tebalik stroller tu

Roh Belizz said...

lucu banget mba

Pokok Manggis Depan Rumah said...

comel nye.. dah pandai main yea..

CikZaitul said...

hahhahha..kelakar tgk gelagat si kecil nih..

da macam pomen haa..siap ade operasi nak bukak tayar bagai :)

Momo said...

kcik sungguh tempat nak komennya..hampir tak nampak..hehe... ganas sungguh budak itu..haha

HeNRieTTa JoSe said...

hehehe....sweet jew....stroller lagi besar dr orang....

ayut said...

hihihi..tayar dua depan dh ilang la... ^^

Bazilah (^0^) said...

comel nye stroller dia. auntie bazi nk pinjam leh hehee

Nurul Husna Mohd Hassan said...

alamak! dah accident dah stroller tu :)

Hasrina said...

baby girl creative dan cerdik ni...

Kazman / Sue said...

haaa3x.... tinggi imaginasinya tu...

QasehnyaRania said...

kelakar ..
hehe

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...