Wednesday, October 24, 2012

penangan zinger double down

happy wednesday semuaaa.. ^__^
dari pagi tadi tak ada mood nak berblog. 
sekarang baru lah terasa mood tu datang.
penangan zinger double down yang baru ku makan tadi mungkin?
haha


gambar? tak sempat nak ambik gambar kot.
dah krook kraaak krook kraaak perut tadi.
haruslah terus ngap tanpa berfikir panjang.



bagi aku, zinger double down tuh sedap.
alaaa..rasa ayam goreng kepsi biasa tu je pun.
tambah dengan cheese...perghhhh.
meletup gitu...
tapiiii.
aku ambik combo, haruslah sekali dengan cheesy wedges kan.
sekarang ni, still aku rasa muak cheese.
 padahal tadi makan tak hingat.
tetiba sekarang terasa nak makan sayur je.
-____-"


21 comments:

Lya Colours said...

saya baru makan kelmarin. err macam no second try kot. sebab muak sket ayam je

AnneRaini said...

ini kes dah pelahap baru nak sedar diri..kehkehkeh

:: Mrs.Eady :: said...

mmg sedapppp!!!!

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

akak pun baru try anis..sedap kan hehehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

sedap2..

baby lydia said...

n3 anis ptg2 cm ni buat dya teruja nk mkn benda alah ni lah.. :P

Haryati Faizal said...

belum berkesempatan nak try lg la... nak kene pi try jugak lah...

ayut said...

nk rasa jugak...tp tak kesampaian lg :( pizza pon tak kesampaian lg :((

adyna said...

hahaha akak pun dh makan isnin ritu ...mmg sedap kan :)

PinkUmmi said...

sedapkan zinger double down nih

Kesuma Angsana said...

sedap yek, KA tk try lagi hehehe

izan mama mia said...

tu dia kuat nyer bunyi perut dia..hiih

Karukord Jagau's said...

lagi sedap kalau orang belanja kikikii :)

Cik Cyida said...

hohoho, sedapkan! nyum2, hehehehe

man said...

Nak sikit..hehe

Manan Qayyim said...

ade gambar... mesti lagi menawan...

My recent post : Ku Bersujud - Wordless Wednesday #7

Hasrina said...

yup its truly nice...me love it tooo

Tihara said...

as salam

betu cheese mmg seswai kalau ada salad :)

Masya said...

MEMANG SEDAPP TU LAH XDE SALAD PULAK DALAM TU KAN...

are_lin@yu said...

memang terngkat ayu pn suka.hihi

Nora Karim said...

ramai betul buat entri pasal zinger double down ni... haish... terasa nak pi pekena pulak la..

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...