Friday, November 23, 2012

campak kamera, lepas tu buat muka tak bersalah

 muka tika yang tak bersalah lepas campak kamera mak ngah dia ni.
dengan mata sepet, bangun tidur, terus selongkar hand bag mak ngah dia.
tau-tau, kamera tu dah dicampaknya dekat lantai.
berderau darah wehhhhh.
sabar je lah. hampir terburai jugaklah kamera tu.
tapi ahad ni tika dah balik pd dah.
mesti rindu takde pengacau dah dekat rumah tu.
hihi


ni pulak dalam cubaan nak merampas kembali kamera yang mak ngah dia tengah guna tu.
jangan harap lah nak dapat ye.
selamat sangkut dekat tempat tinggi. heeeeee...

20 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

ala..t mak ngah beli lah bru..hihi.

Huda said...

wah campak kamera? seram..huhu

Lya Colours said...

oo nakal dia ye. cubit pipi sket. geram weh tgk pipi dia tu

Azzah said...

hi..hi..gmba last tu,cam kesian je..

Cik Syida said...

hahahaha.. kecian kat budak kecik tu.. :D

pinky said...

hehehe....nsblh mak ngah ni baik...

anis...tq ya...nt akak try...

Myra Jay said...

Heheee, comel je..:D

izan mama mia said...

wah...mmg berderau kan...habis kopak duit makngah kalau rosak camera tuu..hihihi...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kihkihkih comel jer dia buat muka xbersalah :-)

ayut said...

tika yg babam...hihihi..bdk2x klu ltak brg bersepah mmg tak slmt jawab yer..smua dicmpak ye nnt :D

Nursaila Norman said...

comelnyaaaa..geram la pipi dia..bambam :D

nik ros said...

bahaya ni. brg2 beharga kena letak jauh2.baby nik tgh lasak ni..hehe

Kakzakie said...

Usia macam ini kalau leka sikit hanislah anis. Apa pun dia belek dan nak tengok. Lepas jemu dia buang...

mia izzati said...

hehe saboo la ehh..besa lah anak kecik camni..asal dapat pegang je barang siap la..

eLL said...

amboi. tikah ada duit ke nak mengganti

widiea azira said...

si comel ni nakalnye hihik. .

Nora Karim said...

hahhah tika... tika... sabar je la...

Zie Madini said...

hehehe..dia buat muka tak bersalah so that tak kena marah. hehehe. so ciute!

ct kektus said...

tika saje nak tinggalkan kenangan kat makngah sebelum balik pd. hehe:)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

tika nak suruh beli camera baru la tu anis :)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...