Thursday, November 22, 2012

hadiah teka teki

hari ni nak update dua ketul hadiah yang dah dapat minggu lepas lagi. punya lah pemalas nak transfer gambar. heeeee. dua-dua ni dapat sebab jawab teka-teki. ^__^


ni serbuk cheese yang sangat yummyyyy.

 datang sekali dengan keychain dari sabah.

dua ketul hadiah serbuk cheese dengan keychain tu datangnya dari blog MATHARI. thanks a lot ye. ^__^



 haa..yang atas ni pulak, shawl yang dah siap dijahit manik kat atas kepala tau. datang dari kak dana. cantik kan.
haa.. ni pulak gambar tengah pakai. gigih ni belit-belit sebab lama dah tak main belit-belit. hihi. thanks a lot ye kak dana. ^__^


32 comments:

MizzTina said...

wahh, dpt serbuk cheese tu.. nk jugakkk

Azzah said...

wah cantiknya shawl,serbuk cheese tu msti sedap kan?

nuyui a.k.a miss YUI said...

murah rezeki anis..

Ratu Hatiku said...

Alhamdulillah..rezeki.

♥ Wina ♥ said...

wahhh bestnye dapat hadiah..3 pulak tu :)

norhidana miswan said...

suke akak tgk anis pakai shawl tuh... nnti akak bt teka teki lg ek, tp nk bg hadiah apa lg ek

QasehnyaRania said...

serbuk cheeeeese tu, cik su nak jugak, boleh..hihi
tahniah ;D

Lya Colours said...

dah lama tak dapat hadiah. hehe

hananhadila said...

untunglahh :D

Nens Collection said...

bestnyer serbuk cheese tu kan..rs nk cuba lak..;)

ayut said...

suke shawl tu..cantik! :) tekaan mengena la ni.. :)

cik Que said...

cantiknye....^___^

cheqna said...

alhamdulillah
rezeki =)

pinky said...

cantik lah tudung tu....kena nga anis...=)

izan mama mia said...

tahniah.cantik tudung..

Cik Syida said...

chesss, sedapnye cheese ittew :D

Nurul Husna Mohd Hassan said...

rezeki2 :)

محمد رازيق said...

wah, dapat cheese n keychain. murah rezeki.

ieda said...

thniah dikk
dahh tudung ada beads tuu cantik lahh ;)

Cik Saila said...

mcm teringin nak serbuk cheese tu.. teringin,teringin..huhu

eLL said...

wah. tahniah. rajinnya nak membelit

aanie said...

cantik shawl tu...

mia izzati said...

adehhh time akak dok hangat2 nak diet ni le nengok powder cheese tuu...mengugat tawww :)

Roh Belizz said...

wah cantiknya

ct kektus said...

wah. seronoknya dapat banyak hadiah. :)

jeBateja said...

HENSEM nyaaaa....ahakz....

Myra Jay said...

Cantik la ;D

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah anis...ohsem sungguh hadiah yg dpt tuh hehe

are_lin@yu said...

wahh beznya dpt hadiah..thniah anis ;-)..salam jumaat ;-)

nik ros said...

bestnya dapat hadiah.cantik la shawl tu :)

IntaNBerliaN said...

serbuk cheese tu mesti sedapkan

Nora Karim said...

wah...seronoknya... tahniah anis....

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...