Thursday, November 8, 2012

sesi menyelongkar beg


ni gambar masa pergi rumah akak time raya haji hari tu.
seronok betul tika ni menyelongkar beg aku.
aku tengok lepas tu,
tengok dalam tu macam-macam ada.
dan macam-macam juga barang dalam tu dah bersepah keluar.
tika lah tika...
tak sabar tunggu dia balik ahad ni.
^__^

26 comments:

Lya Colours said...

pipi dia embam2

Kakzakie said...

usia macam ini kita tak boleh leka anis. Yg bimbang dia keluarkan satu-satu bila dia suka terus masuk mulut bahaya kan..

Comel je dia buat kerja:)

Ratu Hatiku said...

hehe..samalah ngan ank sy..suka selongkar nk cari apa yg kita beli utk dia bila blk keje.... :D

~AmyLiana86~ said...

ingatkan segmen selongkar td..hehe

Zura said...

cari make up kot..

ayut said...

ha....korek ap tu...bdak2x mmg suke la bab crik harta karun.abis smua nak dikuarkan :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kihkihkih cari apa tu....

4feet8 said...

amboi..gegurl tu gegurl jugak..suka barangan gegurl..hehe

are_lin@yu said...

amboi pndainya dia..hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi..ala,sape lg nak wat cmtukan..hihi.

Nurul Husna Mohd Hassan said...

mesti tika carik duit raya ni :)

Hazmin Hamudin said...

ala..comelnya dia. lepas ni dah tak boleh letak barang sepah2.. nanti ada yang menyelongkar. Hehe

MizzTina said...

budak² mmg suke selongkar beg kan.. hurmmm

Syida Rasyidah said...

nampak pipi pau beliau di situ, rse nak cubit2 jek! hehehe

Haryati Faizal said...

ada mainan dia tak dlm beg anis? hahaha!

norhidana said...

aiyan punya peel pun camni, sapa2 nyer handbeg dia akan selongkar...huhuhui lg teruk kn

♥ Wina ♥ said...

anak² akak pun mcm tu..suke sgt selongkar beg dgn harapan adelah benda yg blh dijadikan mainan dlm beg tu :)

ct kektus said...

haa, ada ape lah tu dalam beg kan. macam2 ada. haha :D

LelakiSemalam said...

chomel jer dia...

drzirakudo said...

haha budak kecik biase la... haha

Azzah said...

cantiknya baju tika..

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

comelnye die... geram betul pipi tembam die tu.. ^^

eLL said...

wah, macam Awal Ashaari selongkar beg retis dalam prgoram Fuhh! haha

IntaNBerliaN said...

budak2 mmg sk selongkar beg agaknya ek.. :-)

nik ros said...

tembam nnya dia.
mana rambut syg...hehe

QasehnyaRania said...

cari duit aya la tu..hihi
ciksu ada citer best part ni..

anak buah dok selongkar handbag ciksu..
tanya nak paa..tak cakap..
bagi duit tak nak..
openya dia cari lipstick..adoyai..

dah calit sikit bibir mungil dia..baru puas hati..:D

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...