Friday, November 9, 2012

mood kembali berbawal

seriously dah lama sangat-sangat tak pakai tudung bawal.
asyik tudung ekspress je.
senang. 
sarung je dekat kepala.
tak payah susah-susah tiup-tiup muncung.
angin kuat pun tak kelepet tudung.
haha.


tapi sekarang ni dah mula berjinak dengan tudung bawal.
rasa rindu tiba-tiba.
tapi koleksi tudung bawal dah habis semua dibedal adik dan kakak.
-___-"

hishh. memang suruh beli baru lah ni.



ni dalam kereta redah jem masa nak ke Port Dickson raya haji hari tu.
marah azee aku buat gambar ni jadi profile picture fb.
nasib lah zee. dah memang muka ko tak fotogenik. haha.
suka pulak dengan bawal tone-tone macam ni.
tengah dalam misi buat koleksi.
^__^



26 comments:

♥ wawawawa ♥ said...

saya suke tdung bawal! ^^ <3 <3

Uncle Lee said...

Hi Nur, looks very nice the tudung....love the colours.
Have a fun weekend and keep a song in your heart.
Lee.

Azzah said...

cantikkan bawal skrg..campur2 warna

Jemari_Suri said...

itu la byk plak jenis tudung skrg ni kan..mcm2 kadang2 tertinggal fesyen pun ada...^^

syakirah izwanie said...

Hahaha, kesian Azee (: Tapi, tudung bawal sekarang memang cantik. Macam2 gaya. Ada yang dua ton la, 3 ton la (:

Indah Mulya said...

nice pic! tu la..lm2 rs senang pkai bawal je dari bershawl..mmg bermusim sungguh! huhu

ieda said...

hurmmm cantik ..
akak pun rasa macam nak try bawal balik .. tgk macam mana nanti ekekek ;)

jeBateja said...

Bawal murah erk....leh aaa...kumpul banyak2...

alie raden said...

hmmmm tetep cantik mba
hehehehe

Haryati Faizal said...

semua tudung akak pakai..hihi, kdg shawl,kdg bawal, kdg ekspres...

KY said...

rindu juga dengan tudung bawal..tapi susah sikitlah nak cantikkan ia..hehehe lamalah duk depan cermin

IntaNBerliaN said...

tudung bawal ni tak lapuk kan... :-)

CikZaitul said...

hahha..memang klu pakai bawal , kompom ade tiup2 kat depan kan..heheheh

bawal tu dah jadi fesyen sekarang lak kan..now pulun bawal , abes la selendang takde sape nak pakai..

itu naseb tudung2 saya..ekekekkeke

CikZaitul said...

hahha..memang klu pakai bawal , kompom ade tiup2 kat depan kan..heheheh

bawal tu dah jadi fesyen sekarang lak kan..now pulun bawal , abes la selendang takde sape nak pakai..

itu naseb tudung2 saya..ekekekkeke

man said...

Tudung bawal mcm 2 ye..hehehe

mia izzati said...

akak tingin gak nak pakai..tapi disebabkan maleh nak iron..malah nak pakai 3 pin..hehe.. tu yang terbantotttt tu...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

bawak jugak yang jadik pilihan :)

Hazmin Hamudin said...

Kadang2 tudung bawal lagi cantik daripada tudung2 sekrang ni. Hehe

PinkUmmi said...

gile kentang ckp muke kwn tak fotogenik...kuikuikui

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kena beli banyak lg la tudung bawal kalu mcm tu eheee

4feet8 said...

saya pun ada beli tudung bawal yg tone tu, tapi mcm keras sikit dari bawal biasa eh..?

Cik Yatt said...

yatt memg suke tdung bwal dari bnyk2 tdung

adyna said...

akak memang dah terjebak anis ;)

nik ros said...

sis tak blh pakai tudug lain selain bawal.muka tak sesuai..huhu

pha is said...

pha is tak tau pon tudung bawal dsb sbb tak penah pakai.. hehehehe

ct kektus said...

bawal tetap di hati. hehee :)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...