Monday, December 31, 2012

DIY - painting mug untuk kekawan


4 ketul mug yang dah siap aku conteng-conteng atas tu khas untuk kekawan office.
boleh lah buat kenang-kenangan kan.



hari ni last day kerja dekat office lama ni.
huuuu.. sedih!


bos susah hati sebab still tak dapat pekerja baru.


20 comments:

Farah Waheda Wahid said...

wahhhh...sangat kreatif dan cantik la adik... ^_^

Misz Mieza said...

Hai Anis! Selamat tahun baru.. Keja apa & kat mana tu ea ? Kalau ada pekuang nak gak cuba mintak.. MM pun dah lama menganggur ni.. =)

Klik2 Nuff skali lah! Hehehe.. =)

Dianaa said...

cantik ^^v

Misz Mieza said...

P/S : Owh, ye ke ? Tak pernah ada pengalaman lah pulak.. Lagi satu Selangor tu jauh sangatlah.. Huhu.. Btw, thanks ye.. =)

ct kektus said...

Cantek lah. Buatkan kite 1. Keh keh keh :D

are_lin@yu said...

kreatifnya anis..ayu ak 1..hehe

Tihara said...

lawa laa pandai anis buat..keje tu kat mana anis? kot lah boleh tala kat sape2 ..hiks :)

Lya Colours said...

cantiknya!

cik nana said...

simple tapi sangat lah cantekkkkkk !

LiNda said...

cantikk,,kreatifnye anis ;)

Hanis Azla said...

Salam anis..

Subhanallah.. cantiknya lukisan di mug tu.. kreatif dan berbakat sungguh..

MaYa MustWany said...

comel

Mama Adam said...

seronoknya bila dapat personalize hadiah macam ni...

semoga lebih berjaya di tempat baru

QasehnyaRania said...

cantik nya ;)

nanieybarnieylurviey said...

Cntik!!! Ni sentimental value mmg tinggi :) hasil tgn sendiri :) kreatif!!

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

anis buat sendiri..kretip yg amat...comey mug tu

Yana Libra said...

buat dkt mana??

IntaNBerliaN said...

kreatif sungguh nih!!

anismelon said...

bunga bunga toh pon buat sendiri ke??nice nice..kretip.. :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

cantik! anis memang kreatif :)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...