Tuesday, January 1, 2013

hadiah untuk sepupu


hadiah purse dari aku untuk sepupu yang dapat 8A PMR hari tu.
blurrr sangat nak hadiahkan apa.
ingat nak bagi beg.
tapi bila tengok purse, macam best je.
^__^



surprise dari abah.
haha.
tak sah kalau tak mengenakan orang.



semoga dia akan terus belajar rajin-rajin and tak leka dengan kejayaan sekarang.



p/s : sekarang tengah sibuk packing barang. dah macam budak sekolah nak balik asrama dah rasa. 


16 comments:

MizzTina said...

Yg suprise tu mmg xboleh blah... hahah

nanieybarnieylurviey said...

Cntik.. Hehe comey je surprise tu. hehe mengenakan anak sedara..

Happy new year 2013.

MaYa MustWany said...

mas kalau bagi ular macam tuh kat mak mas,mmg dibuangnya..pernah mas n abg ngah mas letak kat lantai,mak nmpak mas terus campak n buang..hahaha terkial2 muka kami time tuh

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cantik purse tu..eeeiii ular getah tu xsuka la

nik ros said...

cantik purse nyer
amboi suprise tu. mesti akan terkejut punya la

ct kektus said...

jangan menjerit sudah bila bukak kotak dapat ular. hohoo

-meeSUPERGIRL- said...

hahaha suprise lah sgt tu . kunk sakit jantung .. hahaha

Yana Libra said...

sangat cantik purse tu! :)

asha k said...

cantik purse.. hehe.. 2nd hadiah tu menaya pulak.. pok cik pok cik

Haryati Faizal said...

cantik...hadiah tu tp hadiah yg lg satu tu akak geli sket hehe...

pinky said...

huhuhu...ular jahat tau...=P

IntaNBerliaN said...

hihii surprise ular ek..

anismelon said...

yg 1st cantik..yg k2 toh..hohoho..pengsan sepupu toh nanti

Nurul Husna Mohd Hassan said...

pandainya sepupu anis.. :)

Masya said...

canti purse tu warna hijau lembut...

ros_reeza said...

hihi.. ular tu memang suprise :)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...