Wednesday, January 2, 2013

PAPA Seafood di kapar


kalau jalan dari kapar ke kuala selangor tu, ada dua kot kedai makan ni.
kalau dari kuala selangor ke kapar pulak, ada satu.
semua dekat area kapar ke jeram.


aku suka makan kat sini.
makanan dia sedap.
tempat dia pun selesa.



ni kerabu mangga.
mula-mula sampai tu, tengok macam pelik.
tak macam kerabu mangga biasa.
sekali makan, sedap rupanya.


hari tu kitorang makan biasa-biasa aja.
tomyam, telur dadar dengan kailan ikan masin je.
tu yang malas nak ambik gambar tu.
^__^



p/s : entri autopost. sebab sekarang ni tengah on the way pergi lapor diri dekat hq felda jalan semarak.
ohhh..nervous takut kena campak ke mana-mana.
wish me luck ye.
^__^

38 comments:

abah khalisha said...

wah sedapnya!

nuyui a.k.a miss YUI said...

terliur tgk..good luck ya..

lia said...

owhhh kalau p pantai remis tu mmg slalu nmpak papa seafood ni.. x pernah try... tp kalau da ada review kata best, harus terjah ni ;)

izan mama mia said...

tahniah dpt kerja br,..anis,..and nnt akak nk cr restorent tuu

Nens Collection said...

meleleh air liur tgk kerabu mangga,,mmg febret nens ni..tetiba nk cari ptg kan..sbb nens puasa arini..nazar..hehe

pinky said...

nampak sedap....akak pengemar kerabu mangga ni...nak terjah jauh....huhhuhuhu..

good luck ya kat tmpt baru....

Kakzakie said...

Oh... tahniah anis. Kiranya interview dulu tu dah dapat panggilan ye. Syukurlah... rezeki tahun 2013 awal-awal dah dapat.

Lya Colours said...

selamat bekerja di tempat baru =)

shazrina said...

haaa itu ler menu biase kalo makan kat kedai thai ni ..memey sedap ..nway tahniah dapat keje kat felda .. :)

ayut said...

:) akhirnya pilih seafood yer...
setel dh ke lapor diri semua??

norhidana miswan said...

bestnyer... akak selalu tercari2 tempat mkn camni yg best2 kt kl

Cik Syida said...

anis tahniah!!!!!! nanti update dorg hantar mana ye :D

Haryati Faizal said...

selamat bekerja di tempat baru ye nis...

IntaNBerliaN said...

kerabu mangga tu nampak sedap je :-)

Mimie said...

sedapnye....

4feet8 said...

wah.. semoga perjalanan di tempat baru lebih baik dr tempat sebelum ni.. tahniah ya anis..

anismelon said...

tomyam sdp x??huhu..

dhinai adnan said...

bila nak singgah asyik terlajak je....heheh tak de rezki kot....

fieza sani said...

Salam perkenalan dear....husband akak baru mohon keje kat c2..tak tau le dpt ke idok.. Hehe..

**klu suka shopping online,mai le singgah blogshop akak..h/bag,dress,skirt..tbaru produk felinna..**

MAZLIZA ABD RAZAK said...

terliur nampak kerabu mangga

Nurul Husna Mohd Hassan said...

berselera tengok kerabu mangga tu :)

AnneRaini said...

selamat bekerja di tempat baru..

Ema Blog said...

jgn pandang pada rupa..kena rasa dahulu baru tahu...hehehe

MizzTina said...

ala jauhnya..klu dkt leh terjah..

saifudin abu izzudin said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

Liza Licha said...

sedapnya kerabu mangga .. :)

Liza Licha said...

sedapnya kerabu mangga .. :)

Zurina Hj.Zainal said...

gud luck dear...

Kesuma Angsana said...

nampak sedap.. n happy new year dik

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

sedapnya kerabu mangga 2...yum3..

Mama Adam said...

all the best!

lieyalatif said...

OOO Anis bertukar tempat keje yeak...all the best dear...

Masya said...

good luck.. apa kaboonya.. tempat baru.. senyap jer... bz eh...

TiranaAduka said...

salam nuranis
Lawatan pg jumaat.
Nice papa seafood

ros_reeza said...

felda tu dekat sangat ngan umah sewa Ros dulu masa kerja kat mindef.. rumah flat, pangsamurni :) semuanya tinggal kenangan dah.. acam macam yang berlaku sepanjang 3 tahun kat sana :)

myfreeminded said...

Gud luck, tapi masa saya komen ni pun Anis dah pergi kn. Hehe. So cmnr? Kena campak ke mana, kalau ke kuantan boleh jejalan ke Rompin nanti. :)

nanieybarnieylurviey said...

Anis!!!!!! Busy eh?? Lme xnmpk ..

Sdpnye makanan tu..

Amim Blog said...

macam syiok je ni

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...