Monday, December 31, 2012

gambar - celebrate anniversary abah mak

lama jugak kot peram gambar ni.
punya lah malas nak update.
jom layan gambo jom.



si kenit gemdut ni sebenarnya tengah sibuk menari.
sambil dengan lagu tema superstar astro ceria tu.
suka benor dia dengan lagu tu.
automatik bangun and menari.



hadiah abah untuk mak.
huhu.



ni pulak hadiah dari kitorang 4 beradik.
bagi set pinggan mangkuk je.
nampak budak tika tu tengah sibuk nak join bukak hadiah.



budak ni memang pantang nampak makanan atau minumam.
kompem laju je, "mam, mam"
pulak tu nak cawan dengan pinggan sendiri pulak tu.
tika lah tika.


eh, gambar makanan takde pon.
sebab dah kelaparan.
malas nak ambik gambar bagai.
huhu.


kitorang ni makan kat sungai pelek, sepang.
ingat nak makan seafood kat bagan lalang, dekat dengan goldcoast tu.
tapi hambek kau...
seramai ramai manusia ada dekat situ.
nak order pun sampai kena tunggu sejam empat puluh minit.
perghhhhhhh.
tak sanggup lah kitorang.



19 comments:

abah khalisha said...

hehehe..seronok tgk..semoga diberi kesihatan yg baik dan dimurahkan rezeki

Nens Collection said...

hehe..comel..semoga bahagia hingga syurga..

psssttt..ape ayah bg kt mak tu..hehe

Masya said...

hapy anniversary buat mak dan abah anis.. meriah kemain pakat pakai warna merah yer...

anie said...

owh..sweet je moment abah bagi hadiah kat mak tu

baby lydia said...

happy anniversary aunti n uncle ^^

Farah Waheda Wahid said...

wah...lama giler nak tunggu order... memang pack ek? kakak x pernah lepas lagi ke situ...

btw... sweet jer anniversary ur parents... suka tengok.. ^_^

Lya Colours said...

semoga kekal bahagia hingga akhir hayat. =)

Haryati Faizal said...

rommantiknya mak ayah anis.... semoga berbahgia selalu ye...

Lyaa Suriany said...

kt bagan lalang tu mmg ramai
time kitorg p pun, hazab nunggu makanan

ieda said...

seronok mak dpt adiah dari abah ! .. so lomantik

semoga perkahwinan kekal bahagia hingga ke hujung nyawa ;)

norhidana miswan said...

semoga berkekalan, malu2 je abah tu masa bg hadiah kt mak anis heheheh

4feet8 said...

Alaa..comeynya si kecik tu..

lia said...

alololoooo sproting nyer makcik & pakcik... semoga bahagia ke akhir hayat, amin....

Kakzakie said...

Kalau kakak dapat set pinggan-mangkuk pun suka. So pasti mak-abah pun terharu dgn pemberian anak-anaknya. Pandai pilih hadiah.

Ema Blog said...

romantiknya abah dan mak..

Tihara said...

kalau ramai jadi tak best kan

nanieybarnieylurviey said...

Romantisnye :) selamat ulang tahun buat mak abah anis :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

so suwwwiitttt..moga ikatan perkahwinan berkekalan selamanya

Nurul Husna Mohd Hassan said...

hepi family!! :)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...