Thursday, December 20, 2012

review - the greatest love (korean drama)


gambar curik google.


sekarang ni tengah layan drama ni.
best kot cerita ni.
memang asyik nak gelak je.lagi-lagi hero dia yang agak entah hape hape tu.
memang sakit hati tengok.


tapi dah masuk episod belas-belas ni, serious sedih la pulak.
terus jadi drama air mata.


tinggal 2 episod je ni.
tak sabar nak tunggu ending.
hopefully happy ending.

24 comments:

pinky said...

citer korea ni bhantu....hehehhe..

yan's cottage said...

suka sangat....korean drama...dah beratus2 CD drama korean tersimpan....

ayut said...

tang yang ni tak dpt nk ckp apa...tak tengok..huhuhu

are_lin@yu said...

baju pink tu cantik..hehe

lieyalatif said...

ko tgk kat mane anis...beli cd ke donlod....akak lak baru nak layan love rain ni hah hahahaahah...ketinggalan giler kan

Cik Que said...

sekarang ni cik Que dh jarang dh lyn drama korean..tak mcm dulu2..=)

Mimie said...

best ke citer nih???akak last tgk korea ceita 41 days tu..

Kesuma Angsana said...

best yek !

norhidana miswan said...

sejak dh tua nih jarang lyn cite drama2 korea nih dik, hehehe sbb rsa mcm cite tu utk yg mude remaja je

Haryati Faizal said...

lama tak layan drama korea...

mrs kayrul said...

kita pun suka sangat citer korea..sekarang jarang dapat tengok coz asyik berebut tv ngan anak plak...hehhehe

Hidayatul Afzam said...

Jom join End Year GA sy..

http://princess1405.blogspot.com/2012/12/end-year-giveaway-by-princess1405.html

mia izzati said...

tv bape nihh????eiss lama betoi tak layan citer korea nihh

izan mama mia said...

mmg rindu sesangat nk tgk drama korea...tp.....

KY said...

KY dah lama tak tengok citer korea ni..

nik ros said...

dah lama tak tgk citer korea..huhu

adyna said...

dah tak tgk cite korea sebab pengadil gangnam style tak adil hehehe

Nadia Elena said...

hahaha terbaik~!!!!

LiNda said...

ni kat channel berapa? linda suke gak drama korea. Sekarang ni bile ade mase je tgok online kat laman web maaduu..try la tgok kat situ, banyak gile drama korea :)

Myra Jay said...

Memang lama dah tak layan drama Korea ni, bukan pe seklai terlayan terus melekat ;D

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

akak mmg xsempat nk layan drama korea ni...drama melayu xtertengok...skang ni akak dok tgk adam hawa jer..tu pun sib baik record haha

TiranaAduka said...

peminat setia rupanya drama korea ni..

ct kektus said...

teringin nak tengok cerita ni. tapi tak ada siapa pulak yg rajin nak downloadkan utk kite. memang best sangat2 ke ? heheee

Nurul Husna Mohd Hassan said...

memang hantu korea anis ni ye.. :)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...