Friday, December 21, 2012

steamboat or seafood?

krismas ni nak celebrate anniversary my mom and my dad yang ke 27.
tapi disebabkan cuti aku habis, maka tidaknya aku dapat cuti isnin tu.
sobs sobs.


so, alang-alang sabtu ni dah balik kampung banting,
ingat nak singgah la celebrate makan-makan.


tapi sekarang ni dalam dilema.
sama ada seafood dekat bagan lalang,
ataupun steamboat dekat shah alam?


tanya abah, kompem lah abah nak seafood.
katanya makan steamboat tak puas.
haha.


tapi bila tanya mak, mak pulak nak makan steamboat.
sebab dah bosan ayik-asyik seafood je.
-___-"


kalau kat bagan lalang, seafood kat mana ye best?

24 comments:

pinky said...

2 2 akak suka... tp xtau nak syor kat mn kat bagan lalang tu...sbb bagan lalang pun xtau mana....huhuhu....=)

AnneRaini said...

dua2 pun sedap.

Cik Syida said...

tak dapat nak membantu sebab kte tak pernah pergi bagan lalang :D

Ninie said...

Steamboat s.alam la sedap!! hehe

Lyaa Suriany said...

kite pernh mkn sekali seafood kt bagan lalang. tp sadly xingt name kdai.hehe. dkt ngn sepang goldcost tu

ayut said...

steamboat!hihihi...seafood yg ada steamboat ad tak ek??ala..tak pernah smpi pon bagan lalang tu...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

makan dua2 anis...adil hehe

nik ros said...

kalau sis pun sis pilih seafod..hehe

deq's qienz said...

alahai tak dapat pulak mjawab soklan nih..sori ya anis.hihii

norhidana miswan said...

mkn dua2 sekali... mkn seafood kt tempat stimboat hehehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

opss..tak tahu..huhu.

Anisa Hang Tuah said...

Hohoho

decide lah

ieda said...

dik !
bawak makan dua2 ekeke ;)

Kakzakie said...

Kalau macam tu kena pergi dua-dua anis. Gilir-gilirlah... malam ini dan malam esok.

Cik Que said...

makan dua2 sekali la kak..hehehe..=P baru adil..^_^

Kesuma Angsana said...

dua2 pun ok hehehe

adyna said...

tak tahu akak ,tak pernah makan lagi kat cni..

psst suami akak kena tukar sekolah kt sk kg banting bno uhuh

hananhadila said...

makan jee dua dua . hanan sukee steamboat lagiii kot .

Cik Aini said...

haish
kalo belah area sana tu x dapat lah nk nolong suggest.hihihi

jeBateja said...

sodap laei seafood...den sokong ayah hang,.....ahakz

4feet8 said...

makan steamboat tak puas.. haah. ritu bawa mak gi makan nasi arab masa birthday dia.. cuba try nasi arab.. ;).

ct kektus said...

kalau kite pon, lite pilih seafood ! hehee

Nurul Husna Mohd Hassan said...

alamak! akak tak tahu la anis.. :)

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

happy anniversary to ur mom n dad.... :)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...