Wednesday, December 19, 2012

tunggu je lah jawapan.

alhamdulillah.
selesai sudah interview semalam.
no more nervous nervous.
^___^


alhamdulillah jugak interview berjalan lancar.
calon pun tak ramai.
7 orang je kot calon.
nak pakai berapa orang?
entah lah.


untuk yang bertanya aku interview untuk jawatan apa?
jawapannya, pegawai tadbir.
mula-mula agak cuak.
yelah.
juruukur bahan - pegawai tadbir.
perghhhh. lain bidang kot.
tapi pergi jugak cuba nasib.
tapiiii.
syukur sebab jawatan tu untuk pegawai tadbir projek perumahan.
wahhhhhh.
ada jugak kaitan dengan course aku.
 cuma, aku pulak yang paling muda sekali dekat situ.
-____-"


apa pun, sekarang ni berdoa je lah rezeki tu ada.
insyaallah.


hari ni kepala ting tong sikit sebab penat drive pergi kerja sampai sejam setengah.
sebab malam tadi aku tidur sungai tengi selatan.
pagi-pagi tadi baru balik sekinchan and terus pergi kerja.
-____-"

36 comments:

Nursaila Norman said...

alhamdulillah..harap2 dpt jawatan tu ye anis.. :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

moga ada rezeki anis ya..

izan mama mia said...

In Shaa Allah..ada rezeki tu nanti

meowwmania said...

moga anis dapat yer...gud luck!

Nyue said...

hope dapat jawapan yg mengembirakan yea :)

anie said...

insyallah ada rezeki...dapat la..doa banyak2...

are_lin@yu said...

semoga berjaya anis ;-)

Kakzakie said...

Mencuba, berusaha dan berdoa anis. Kalau dapat rezeki.

Wak Gelas™ said...

dah usaha dah interview .., wak doakan yg terbaik muger2 berjaya yee.. ehhHHee

Cik Que said...

semoga dapat kerja tu ye kak..best nye sb dh kene panggil interview..=)

*SiRibenMerah said...

InsyaAllah.. mungkin ada rezeki kali ini...

asha k said...

saya doakan kamu.. huhuhu..

Cik Syida said...

InsyaAllah, ada rezeki tu :D

Kesuma Angsana said...

in Sha Allah. doakn yg terbaik for u ye

-meeSUPERGIRL- said...

good luck :)

Farah Waheda Wahid said...

In Shaa Allah...adalah rezeki adik tu nanty... jangan putus doa... kalau rezeki x ke mana kan? ^_^

Zuraidah Butang said...

semoga berjaya..dah lame tak pergi interview.hehe

dya bunga said...

semoga berjaya ye..:D

ayut said...

:) setel dah...tinggla tunggu jawapan..moga2x ad rezeki kat situ..

Haryati Faizal said...

semoga ada rezki anis tuk jawatan tu ye...

Jue a.k.a Ibu 2F said...

Moga lulus temuduga nie

Mimie said...

ok la tuh anis...gud luck

eLL said...

insya allah. pegawai tadbir tu, pangkat bos dahhh

ros_reeza said...

Alhamdulillah..dah selesai interview .. Moga berjaya ye :)

ros_reeza said...

Alhamdulillah..dah selesai interview .. Moga berjaya ye :)

mrs kayrul said...

good luck ye

naimah farah said...

http://wanfarahnaimah.blogspot.com/2012/12/huda-syafiqah-s-1st-giveaway.html

hai awk kn tag ^^

nik ros said...

moga dapat keje tu.
ade kaitan lak ngn apa yg blaja kan.

nanieybarnieylurviey said...

Gd luck Anis. Ada la tu rezeki nya :)

miz ruha said...

moga ada rezeki nanti...

adyna said...

Insyaallah ,doa byk2 k,

adyna said...

Try g bilion kot ada sale epal lagi... Akak bagi tau jika losyen nie berkesan ek

MizzTina said...

insyaAllah klu ada rezeki, ada la.. :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

In Shaa Allah...moga ada rezeki anis :-)

Masya said...

kalau dah rezeki tak kemana.. insyaallahh

Nurul Husna Mohd Hassan said...

in shaa Allah, ada rezeki anis :)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...