Monday, July 21, 2014

tiada mood bekerja

Assalamualaikum semua...


Pejam celik pejam celik, dah masuk 23 Ramadhan dah kita. Tinggal lagi seminggu je Ramadhan nak habis. 

Alhamdulillah, setelah sekian lama kompius nak cari baju raya dengan perut yang dah ke depan ni, dapat juga grab 1 baju raya weekend lepas. 1 cukup lah untuk tahun ni. Tak mampu nak melaram lebih-lebih. Hukhuk.


Dah tinggal minggu last kerja ni, seriously langsung dah tak ada mood nak kerja. Malas, Malas dan Malas yang teramat. Mood nak cuti je yang berkobar-kobar. Nasib baik kerja tak banyak sangat time ni. Surat masuk pun kurang. Ni mesti ramai yang dah mood nak cuti jugak ni.



11 comments:

Farah Waheda Wahid said...

masa preggy dulu akak pakai kaftan jer masa raya... ^_^

norhidana miswan said...

aura raya tu dh memanggil2 itu yg rasa nk bt keje takde mood lg/...

Noura Qifays said...

samaa...membuak2 perasaan nak bercuti dahh...

eima said...

dulu waktu ngan alisha pakai bj kurung je sbb bdn ngan perut kecik so tak de hal ... pastu muka still muda remaja .. peyut membesar diorg tak prasan ... ai pun dpt duit ry sbb rajin bw adik (fahim) pi beraya ... hahahha

eima said...

dulu waktu ngan alisha pakai bj kurung je sbb bdn ngan perut kecik so tak de hal ... pastu muka still muda remaja .. peyut membesar diorg tak prasan ... ai pun dpt duit ry sbb rajin bw adik (fahim) pi beraya ... hahahha

..kakNaim.. said...

sabar sabar..lagi berapa hari jer..hehe

lia said...

untung la kerja x byk skng... akak ni, berlambak g keje, siap meting menunggu sampai hari raya... hahahahuaaaaaaa....

Azhafizah Md Nor said...

alahai..janganlah takde mood kerja..pastikan kerja berkualiti tau kak..apepun preggy mommy sentiasa berseri :)

adianiez AIDA said...

minggu ni aida byk meeting hi hi hi semua da takde mood so semua layan meeting. borak borak yg lebih pun.

Mimi Azirah said...

lagi nak dkt dkt raya memg xde mood

QasehnyaRania said...

anis pregnant?
tahniah..
dah berapa bulan ?
lama tak singgah sini..

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...