Monday, October 1, 2012

cuci gambar online terbaik!!

akhirnya gambar raya dah siap dicuci. suka sangat. ^__^. sebelum ni pergi cuci gambar dekat kedai sangat lah mahal (50sen sekeping). tapi kali ni tak lagi. kak lia ada suggest cuci gambar dekat eoe online.


memang murah laaaaa. untuk 4R, cuma 30sen je sekeping. memang nampak tak jauh beza kan 30 sen dengan 50 sen. tapi cuba bila cuci banyak banyak. ketara tu perbezaannya. senang pulak tu nak cuci. upload gambar dekat website dia. bayar. tunggu gambar sampai depan pintu. ^__^  hari tu gambar aku sampai dalam masa 3 hari bekerja je. ^__^


 bekas ni diorang letak gambar yang saiz 8R dengan 10R. tak de lah keronyok-keronyok gambar tu nanti. buat tabung pun macam best je bekas ni. huhu.


 gambar saiz 10R. RM13 sekeping. kualiti gambar, bergantung pada pixels gambar yang kita upload tu ye. tapi dekat website dia ada tulis minimum saiz pixels untuk gambar tu tak pecah bila dicuci.


 ni pulak saiz 8R. RM6 sekeping.


dan saiz 4R. kalau nak tambah album pun boleh. caj RM1 per album.


dan kesimpulannya, aku sangat berpuas hati. dari segi harga, kualiti dan cepat. ^__^  officemate aku pun dah siap cuci jugak. kompem lepas ni, apa sahaja event, akan aku cuci gambarnya.



37 comments:

MAY said...

wah..bayar masa gambar smp ke?

Lyaa Suriany said...

skrg ni nak cuci gmbr pn pkr byk kali
sbb
mhl
hehe

Kakzakie said...

Kedai gambar tempat kakak tinggal sekarang nie pun dah murah juga anis sebab ramai org sekarang tak cuci gambar simpan terus dalam pendrive..

anie said...

wah cuci gambar pun online...dasat2...sekrang senangkan sumer dihujung jari..i like

MizzTina said...

cntikla.. akak bru cadang nk cuci gambar,, thx dik sbb suggest ni..

Sanji Ngatmi said...

thnx info .. berguna sangat kak ..

KY said...

wahhh...senangkan, penghantaran percuma ke?

pinky said...

hehehe...dah lama tak cuci gmbr...sll amik gmbr simpan dlm lappy...

ayut said...

lpas ni mmg situ jela tmpt yg dituju utk mencuci ye anis :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

oh,bgus gak cmni ea.

♥ Wina ♥ said...

akak dh 2 kali cuci gambar kat eoe nie..sgt² puas hati!

lagi² kalau time offer & plg best more than RM30 kalau x silap delivery free kan? ;-)

iedchan said...

hehe bleh try..dah lame tak cuci gmbar..sume pun simpan dlm kom jek..

Kesuma Angsana said...

wah cuba juga ni harga pwon ok!

Cikgu Ma said...

dah lama x cuci2 gambar ni...dh kawen ea? tak tau..hihi

are_lin@yu said...

wahh nak jgk..cmna anis cuci..da website tak?postage free ka?

TiranaAduka said...

salam nur anis,
Clear tak gambr tu?
Ta penah buat ..dukacita x lawa la..

ros_reeza said...

betul tu.. kat kedai memang mahal.. banyak tu beza, 20sen..

cik nana said...

kite slalu print gambar kat kedai print. sbb masa study dlu print drawing yang besar2, pastu print gambar pun kurang2 nak saiz a4. hihi. print saiz a4 kat kertas biasa dlm seringgit lebih camtu. kalau kat kertas gambar yg stended tu pun masih murah lagi. ;)

Masya said...

lame x cuci gambar.. kisahnya malas nak pg kedai cuci gambar hihihihi....

Nurul Akmal said...

sangat cantik.. gambar dia pun nampak berkualiti..

*SiRibenMerah said...

wahh.. sudah ada job cuci gambar on9 yek? kena amek tau neh.. hehehe~

Haryati Faizal said...

lama dah tak cuci gamba pas ada camera digital ni, dulu masa guna kodak, tak sabar2 nak cuci sbb tak bley nak tgk on the spot kan...

Nens Collection said...

mcm best..tp kalo gambar beratus2 ni mcm penat jgak nk donlod kan..huhu

pollow sini terus.;)

CikMai said...

baru tahu ada khidmat cuci online...senang la mcm ni...

Ema Blog said...

boleh try juga nanti

IntaNBerliaN said...

wah murahnya.. ada jugak yg jenis on9 yer upenya.. :-)

.::: Princess MOMOY :::. said...

momoy cuci gambar kat office jer. beli kodak paper then cuci byk2
apapun, web tu memang menarik la. dapat murah maybe dia dapat jimat dari segi kos kedai.
terbaikkkk!

izan mama mia said...

lama dah tak cuci gambar..dok simpan dlm pendrive jer..

Kathy Tuah said...

wah, mcm best je..leh try ni ^^

dEdEQ dE wIshEs said...

SENANG DAN JIMAT .. HIHI .. NAK TRY GAK R

CikZaitul said...

wah..idea bernas!!

-meeSUPERGIRL- said...

wahhhhh cuci gmbar onl pon ad ?? tatau pulak ... tme kasih informasi nih :)

♥ Wina ♥ said...

akak dh 2 kali cuci kat sini..mmg puas hati!

Nurul Husna Mohd Hassan said...

berbaloi2 :)

Nora Karim said...

wah menariknya... kemain senang sekarang ek... semua dihujung jari jek ek!

Ruzani Fairuz said...

Ade lg ke perkhidmatan mcm nh skang nh

Ruzani Fairuz said...

Maseh ade ke perkhidmatan mcm nie

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...