Tuesday, August 26, 2014

Sambutan Aidilfitri Office

Minggu lepas sempat la buat jamuan raya dekat office. Konon-konon nak buat potluck je. Bos request nak staff dia masak. Tapi sekali duia nak jemput ramai pulak. Idok la kita nak masak banyak-banyak. Penat gaduh dengan bos. 

Last sakali, makanan utama kita order, yang sampingan tu staff bawak sikit-sikit. Senang cerita.


Ni hasil dari oven aku. Haaaa.. Gebu lasagna aku ni wehhh. Hasil air tangan suami. Rajin dia tolong masakkan. Siap dapat pujian lagi dari bebudak office. Bangga bini dia ni ha...


Sebahagian makanan. Meriah dengan makanan kitorang ni.

Ni pula sebahagian kuih raya, kekacang, jajan-jajan hasil sumbangan staff-staff office.


Ni pula buah-buahan.


Banyak lagi sebenarnya. Belum sempat ambil gambar, dah habis kena serbu dengan staff department lain. Meriahhh. 

8 comments:

Farah Waheda Wahid said...

tiba2 akak terliur tengok lasagna anis tu... semalam pun open house raya kat office...he he he...

nuyui a.k.a miss YUI said...

byk menu

sedap2 belaka =)

nuyui a.k.a miss YUI said...

byk menu

sedap2 belaka =)

norhidana miswan said...

waaaaaaaaaaaaa tak blh betul akak tgk lasagna nih lah dik... terus teringin nk bt... aduhla

AnneRaini said...

seronok org keje opis melayu...akak ni tak merasa sambutan raya kat opis..hehe

eima said...

smlm pun jamuan raya opis aku ni .... tp aku tak mkn sgt .. tetiba cam sedap bdn ... mkn dessert je

hainom OKje said...

Lasagna.... sedapnya. Rajin en somi tolong yer Nur...baguslah ringan sikit kerja kita

Mimi Azirah said...

wah meriahhhhh ngan makanan

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...