Wednesday, August 27, 2014

set bersalin pilihan

Sekarang ni kandungan dah masuk 7 bulan. Alhamdulillah. Baby pun aktif sangat gerak-gerak. ^___^ 


Sebelum ni memang sibuk dan excited list barang baby yang nak dibeli. Nak beli itu, nak beli ini. Sampai lupa pula keperluan diri sendiri. Blame me. -___-"


Bila dah ada kesedaran tu, mula la sibuk google sana sini survey set bersalin. Baru ku tahu set bersalin ni bukan murah ye. Makan ratus juga. Ingat bape hinggit je. Haha.


Google punya goolge. Godek punya godek. Teringin pula dekat set bersalin Spa & Ma. 

 

haaa... yang ni ha.. Rasa macam menarik je. Sebab set ni agak moden. Barang pun banyak Ada 11 item semua sekali. Harga pula RM299. Berbaloi kot.


Ada tak siapa-siapa yang pernah pakai set ni? Dan ada tak suggestion lain? 
 

10 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

tunggu yg berpengalaman jawab =)

MizzTina said...

akak xde beli pun, sbb bidan dh sediakan.. cer awk try tgk tanamera punye..org kata elok..

eima said...

dulu pun beria beli set berpantang yg ade mcm2 cam ni jugak ... leesa formula tu ..last byk tak guna
try mkn jamu die ..anak kembung .... pastu mcm nk kuning ...

last² xmkn pun set tu ... krim2 pun tak guna...

anak ke2 mkn set berpantang dan menyusu shaklee .... alhamdulillah bdn sihat dan anak tak kuning dan paling penting susu byk ....

pilih la mana yang terbaik ....

eima said...

klu berminat dgn shaklee boleh pm akak ... 0129220376 harga terbaik punya

Kakzakie said...

Kakak dulu guna set Amway. Sekarang kakak nampak macam-macam ada. Shaklee pun nampak macam ok juga Anis..

hainom OKje said...

Dah lama tak beranak Nur hehe...dulu OKje pakai HPA jer..tu pun bukan satu set pun....beli mana yg perlu jer

Mimi Azirah said...

first time tgk

AnneRaini said...

akak masa anak first guna leesa formula tp sbb anak kuning, lgsung xleh guna. cuma guna tungku, bengkung dgn krim je..jamu xleh mknpun. anak kedua guna NR..yg ni ok sikit tp still lmbt start makan sbb anak kuning.

sHaRiNa eLyaNa said...

canggih dah skg smuanya ada kan..

lynndamya said...

Salam, hahaha sy pun baru tau harga dia beratus, tp okaylah sbb complete semua kan..akak dah beli ke? kalau nak suggestion lain, try TANAMERA (set bersalin, duta dia Dynas)

review pasal produk ni boleh baca kat sini:

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2014/05/set-bersalin-tanamera-yang-terbaik.html

hehe

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...