Wednesday, September 10, 2014

handbag besar gedabak

 ni lah handbag besar gedabak yang aku baru beli hari tu. Memang aim nak beli handbag besar sekarang ni. Al maklumlah, bakal jadi ibu kan. Kang senang nak sumbat pampers, baju baby, botol susu dalam beg kalau keluar jejalan.


Dan maka dengan rasmi juga aku dah jadi mak-mak dah weekend lepas. keluar jejalan dengan akak dan anak-anaknya. Maka beg ni la letak botol susu anak buah.

19 comments:

norhidana miswan said...

akak dr sebelum ada anak pun mmg beg beso dh ada anak lg beso hahahha... sbb nyer segala susu, biskut pampes baju kite sental dlm hbeg tuh... cume klu nk supink ke balik kg kadang bwk beg aiyan yg lain... klu tak mmg xmuat hbeg mamanyer

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi serbaguna beg ni =)

Haryati Faizal said...

Suke gak beg besar cmtu sng nk buh brg...

AnneRaini said...

sejak jadi mak org ni beg tak pernah kecik..hehe

Ann Ishak said...

boleh practice dulu ek sebelum bawak botol susu anak sendiri :)

Liza Licha said...

beg besar best sebab boleh letak banyak barang :)

Liza Licha said...

beg besar best sebab boleh letak banyak barang :)

Liza Licha said...

beg besar best sebab boleh letak banyak barang :)

Liza Licha said...

beg besar best sebab boleh letak banyak barang :)

Liza Licha said...

beg besar best sebab boleh letak banyak barang :)

Liza Licha said...

beg besar best boleh letak banyak barang kan..hihi :) senang tak perlu nak jinjing

Kakzakie said...

Ha... bagus Anis. Betul beg besar macam ini senang. Boleh spare masuk pampers 2/3 keping, botol susu dan apa-apa lagi.

Ini nama ada perancangan. good!

Kakzakie said...

Cantik pun cantik - sweet colour dia kakak suka:)

Ilaa Suhailaa said...

cantekk begg..nak jugak.. :)

Suria Lekatlekitgurl said...

dah ada anak.. kalau yg BF tu senang tak payah berangkut susu.. tapi kalau yg FM tu x cukup 1 beg... akak memang nak keluar jer tak kira pergi dekat @ jauh memang usung 2 beg. 1 handbag.. 1 bagpack.. even anak dah 3 tahun sekarang ttp stanby

Akmall Razlan said...

kan... cantik beg!

eMMe said...

beg besar ? tak brape minat sgt skrg ni nak bwk handbag, sbb dah ade twin kan, mereka la 'handbag' saya..hahaha...

Aisya A. said...

sy lagi suka beg besar.. boleh jadi mcm poket doraemon.. haha..

lepas tu nak cari kunci kereta satu hal..

shaFazie said...

cantik beg anis
azie pun suka beg besar2 ini mcm2 boleh sumbat.. hihi

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...