Monday, September 8, 2014

sukar tidur malam

Sekarang ni bila kandungan dah masuk 7 bulan, aku perasan yang aku susah sangat tidur malam. Walaupun mata mengantuk dan penat sekalipun, memang agak susah nak melelapkan mata. Kalau dulu, pukul 9 malam je, dah boleh lena dibuai mimpi. 


Bila dah tidur lambat, bangun pun dah asyik terlajak je. Dan masuk harini, dah 3 hari berturut-turut punch card merah. Huwaaaa.. Mata pula memang asyik mengantuk je dekat office ni.


dapat bantal selimut, sodap ni. Heeee..

11 comments:

lia said...

sabar yer... lg 2 bulan jer tu ;)

nnt da ada baby, pon x ley tido malam jugak, tabah jer la yer...

MizzTina said...

biasala tu dik..tu blm baby gimnastik menendang gusti silat dlm perut..

HeNRieTTa JoSe said...

minta jasa baek bos...hehehe...

Kakzakie said...

Sebelum tidur sapu sikit minyak atau lotion di perut tu Anis. Minta en abe usap-usap sikit sampai ke pinggang... memang stage ini agak payah tidur.. tak apa tinggal 2 bulan aje kan.

Hadiahnya nanti sebuah kegembiraan yg sukar dikata tau:)

sHaRiNa eLyaNa said...

try minum susu, atau buat ssuatu yg mmbosankan..hihi

Shark Kay said...

ada alasan kuat kak kalu bos tnya.
bos kena ler kasi chance untk ibu mngandung :)

yana yassin said...

Sama lah, YY pun dah masuk 8 bulan memang letih lain macam . Balik keje melepek terbaring . Malas sesungguh .

Aisya A. said...

takleh diturut sgt mata yg takleh tido ni.. makin manja dia nnti.. paksa jugak bg tdo.. huhu..

norhidana miswan said...

lumrah la tu dik, dh bulan2 akhir tu mmg tak selesa nk tido kandungan pun dh makin membeso... takpe itu sikit2 pengorbanan kita sebagai ibu...

nuyui a.k.a miss YUI said...

huhu.. cian dia.

shaFazie said...

samalah kita anis..skrg nak tdo malam memang payah..bangun pagi mesti pening

jaga diri baik2 anis

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...