Thursday, October 9, 2014

tommee tippee murah


Haaaa... Selamat sampai dah botol susu tommee tippee. Sebab tak menahan tengok botol ni comel berkaler-kaler yang mengancam. Terbeli jua akhirnya...


Penat survey mencari harga yang super duper murah. Dari google menggoogle, facebook, mudah sampai lah instagram. Finally, jumpa juga. memang aku mencari orang yang menjual loose pack. Sebab tak nak beli banyak pun. Risau kot beli mahal-mahal, anak tak nak hisap. T____T


Botol ni dibeli dengan harga RM20 sebotol tak masuk postage ye. Postage tambah RM6. Aku beli dari facebook Special4youshop. Servis cepat sangat. Mulanya nak kaler purple, tapi tinggal 2 kaler ni je yang tinggal. Nasib baik comel jugak kaler dia.


Ooohh..harap baby suka botol ni macam ibu dia.


ingin bercuti di Port Dickson? klik Hanamustika Homestay.

11 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sangat murah

shura shushi said...

Eh botol tommee tippee ada warna hijau..? Tak perasan pulakss

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah2 comel gitu...

safurara said...

wahhh murahhh! tapi anak saya pakai MAM.

#BWSambilKlikKlikIklan

ros_reeza said...

comel botol tu :)

Kakzakie said...

Ramai yg guna botol ni sekarang Anis. Cute kan..

Fazleyatul Aini said...

mcm2 design botol susu sekarang ni kan
comel2 je

Syida Rasyidah said...

wah bestlaaa, murahkan :)

Asep Haryono said...

Anak saya yang kecil juga masih pake botol susu :)))

AnneRaini said...

anak akak pon pakai botol ni.. botol lain die tak nak..hehe

ida =) said...

memang comel!

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...