Wednesday, May 13, 2015

Cancel beli rumah

Atas sebab-sebab tertentu, kami decide untuk cancel pembelian rumah ni. Sekarang masih mencari rumah lain di kawasan lain. Alhamdulillah, dapat refund duit booking 100%. Deal dengan agen bukan main payah nak cancel. Berbulan. Last-last deal terus dengan developer. 2 minggu setel dapat duit terus.


7 comments:

wahida said...

insyaAllah ada yg lebih baik menanti...

dapat balik refund tu yang penting tu...

Kakzakie said...

Alhamdulillah dpt balik 100% deposit tu Anis. Kalau nak beli kena yg betul-betul ikut specifikasi yg kita nak sebab bukan nak tinggal sehari-dua kan...

AnneRaini said...

baguslah dpt full refund. akak cancel dpt separuh je. rugi2.

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

Kakzakie said...

Harap-harap duit deposit yg dipulang boleh diguna utk mencari rumah baru mengikut specifikasi yg dikehendaki Anis.

aTieYusof Family said...

Alhamdulillah dipermudahkan urusan dan dpt refund balik.. boleh lah cuba cari2 rumah lain..:)

QasehnyaRania said...

alhamdulillah dpt balik kan.
mmg payah kan..
smga dpt sperti yg dikehendaki

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...