Thursday, May 7, 2015

Free sample olay dengan pantene

Aku memang tak ada kerja kutip free sample. Kikiki.. hari tu register drypers, dapat la free 2 keping. Ni register everyday me, dapat sample shampoo dengan olay kecik comey ni. Boleh la guna buat travel, kan?


10 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

bnda free apa slhnya..hehe

Kakzakie said...

Baguslah Anis. Kakak tak terjumpa. Kalau jumpa kakak pun nak juga:)

azizah green line said...

samalah..suka juga benda2 free ni..hehe

Mizz ErMa said...

betul2..kalau x, sape nak bg kita barang free kan? hihi

Suria Lekatlekit said...

hahaha... saya kalau dok kutip free sample kekadang tak guna pun

Aisya A. said...

free samples sape yg taknak. hikhik

Myra Jay said...

Benda free kan sapa tak nak.. :)
Klau MJ pun grab

Macy Humaira said...

Bole sangat. sokmo juga dlu ambil masa zaman belajar. tp last2 smpai expired. kalau mmg dah jenis tu xpakai.. hihi


bdw. Salam perkenalan. 3 tahun bercuti dari berblogging. Cuba bermula semula :)

aTieYusof Family said...

seronok sebab free...hehe..sy pun suka request sample..:)

QasehnyaRania said...

bnda free hihi

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...