Friday, June 12, 2015

Free sample lagi

Free sample ni aku dapat lepas register dutch lady. Tapi husna tak boleh minum lagi susu ni sebab susu untuk setahun ke dua tahun. Tak apa, boleh simpan sampai akhir tahun ni bila husna masuk setahun.


Ni pula dapat free sample nestle cerelac. Dapat 3 peket kecik. Memang husna makan nestum ni. Bolehla buat stand by dalam handbag.


Husna main denga nestum dia. Geram nak makan. Habis renyuk dia gigit-gigit.


10 comments:

skuterlady said...

bestnya dapat free sample..hehe

mshazadoes said...

comell nye dia duduk tue.fokus kat camera saja :P

nusha fasha said...

T leh mkn.. smpn bek2.. hehe

Cetusan Minda said...

wah , byk tu . utg lah . blh buat stock ... tapi ada juga baby yg blh minum susu tertentu je ...

Kakzakie said...

Kakak bukan geram tengok yg free tu Anis
Tapi yg gebus main cerelac
Geraammm...

adianiez AIDA said...

so cute husna.
selamat membesar dgn sihat ye, husna.
dulu aida pun dpt byk sample, dari doktor :)

sue sue said...

Boolatnya husna...comel sgt!teringin nak dapat baby girl!hihi..

singgah blogwalking :) salam perkenalan

Aisya A. said...

murah rezeki husna ni. hehe

Mizz ErMa said...

sy pon suka jgk free2 sample nie..hihi tp lambat kan diorang nak bagi sample..hari tu konon nk try susu enfagrow, pny la lama tunggu sample.. terpaksa beli jgk, bila dah try, xsesuai.. bila dah dapat sample, terpaksa bagi kat org..hihi

Puteri Beribiru said...

huuu simpan elok2 tau nanti kang takut expired ke rosak plak by the time dak husna nak minum..
baby husna is so comel =)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...