Thursday, August 27, 2015

Bila husna berkampung di office

Pagi ni nak throwback gambar raya hari tu. Raya hari tu aku cuti 2 hari je. Tapi taska husna cuti seminggu. So, terpaksa lah bawa husna berkampung di office.




 part ni best. kutip duit raya dekat office.

 Acehhhh. Main-main keliling bunga.


Ha. kenapa?
 


Ummii, Cak!!!



Aunty-aunty dengan uncle kat office rajin melayan. Berkelah tepi taman.

 Penat main, tidur belakang meja. Sian dia.



Belajar jadi technician mesin fotostate.

Alhamdulillah, 3 hari berkampung di office. Husna good girl sangat.

11 comments:

Yana Yani said...

mujur bos boleh kompromi ye
senang sikit hati mak nya kan =)
comel. ada setahun dah ke ni?

Farah Waheda Wahid said...

Alhamdulillah, yerlah kalau dah tak ada pilihan kadang kala tu terpaksa juga kan? Akak memang tak confident nak bawa Ash ke office sebab dia bukan nak duduk diam, nanti langsung tak jadi kerja...Aktif sangat...

Farrah MF said...

Ala shiannya Husna kena ikut ummi pergi kerja,..

nuyui a.k.a miss YUI said...

hehe maintain comel walau berkg kat opis..

HeNRieTTa JoSe said...

bestnye ada bby di ofis...walau tpksa kja...mesti uncle ngn untie tu suka...meriah...

Cetusan Minda said...

cian dia tapi dapat explore benda baru n dapat kawan baru yang dah besar ... hehehee

Fazleyatul Aini said...

comel sangat geram tengok tangan tuuu

Pha Is said...

comelnya dia..

lynndamya said...

Salam, hahaha bestnye..suka kalau officemate sy bwk anak dia g office tau..haha leh ngular jap layan budak comel...hahaha

tiga lalat said...

chomeyy jee ;p

QasehnyaRania said...

alolo teman jmmi kerja ye
comelnya dia :) pusing pusing taman

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...