Tuesday, September 1, 2015

Jengka - KL : 7 Jam

Pergggghh... semalam punya jem dari jengka ke kl tu dah sampai tahap jem macam time raya. berduyun duyun kereta. Ikut info traffic radio, jem lepas tol karak menghala ke bentong. Tapi ni belum sampai tol karak dah jem.

Semalam gerak dari kampung pukul 6 petang, sampai rumah pukul 1 pagi.. hambekk...




 Ni gambar mula bertolak. Memang ceria je lah kan.

Ni dah terbongkang dekat seat belakang.

Husna pun merengek rengek juga dalam kereta walaupun tengah tidur. Ye lah. Tak selesa kan tidur dalam kereta kalau nak dibandingkan tidur atas tilam dekat rumah.

Sampai rumah pun dia still meragam. Itu tak kena, ini tak kena. Sudahnya umminya jugak yang rabak mata kerja hari ni.

16 comments:

lynndamya said...

Salam, hahaha lahhh hai comelnye..pergi segar, balik dah terbongkong dh si kecik tu..hehe

Fazleyatul Aini said...

kepenatan husna tu

nusha fasha said...

Hehehe lma masa tu..

Asha Lya said...

Mcm prjlnan dri bfrt ke sdkn..lbh kurang je

tiga lalat said...

siannye dok dlm kete 7 jam., tp yg penting semuanye selamat mak kann., ;p

norhidana miswan said...

kalu lah akak tau ko duk dlam uitm tuh dik, mmg akak halo2 lah ko.... ajak dating ke heheheh...

Malinda said...

assalamulaikum....singgah sini dan terus polow....sian baby mesti tak selesa duk lelama dalam kete tapi ape bole buat kalau dah jalan jem terus camtu kan....comelnye baby kau dik :D

Kakzakie said...

Kalau co-pilot rabak mata apa lagi yg jadi driver lagi kesian
Husna tidur dah macam kat rumah dah:)

HeNRieTTa JoSe said...

comelnye husna....haah, semua jalan menuju ibukota jam...

Bunda_nora said...

Alahai kesian dia...dah kepenatan...comel...
Salam ukhuwah dari BUNDA...

kakyon said...

kenapa jem eh..ada apa?

Eintan Nurfuzie said...

pergh.. lma tu

aizamia3 said...

Biasalah.. badan letih.. sedangkan kita pun tak larat apatah anak kecik..

Farrah MF said...

Lamanya...memang boleh lembik bila sampai rumah!

Nooriah Abdullah said...

tomeynya husna ...

QasehnyaRania said...

lamanya kan
selalunya berapa jam je

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...