Friday, September 4, 2015

Selekeh!!!

Hari ni datang office, redho je la selekeh dengan tudung comot, berkedut-kedut. Hukhuk.

Memang husna suka tonyoh tonyoh muka kat tudung ummi dia. Habis segala air liur, hingus melekat. Pakai pulak shawl plain. Hari ni dia add on lagi. Menempel berpeluk kat dada, sampai tertidur. Habis kedut seribu tudUng ummi..

Sabar je laaaa. ��


Balik kerja semalam singgah aeon Au2. Sempat la menyinggah naikkan husna mainan ni. Tak takut pulak dia. Ingat melompat keluar bila mainan tu gerak-gerak..


11 comments:

Aisya Ahamad said...

Husna dah besar laaa. Hehehe

Eintan Nurfuzie said...

ahhha.. bau syurga anak2 ni.. ditonyoh2 pon ttp wangi kan

aizamia3 said...

biasalah tu.. kena pakai tudung yang susah kedut..

Kakzakie said...

Itu yg dikatakan ibu ada baby.
Nanti bila dah remaja nampak ibu bershawl kedut dia pulak yg akan tolong ironkan - tunggulah masanya pasti tiba Anis (akak dah lalui ini).

MizzTina said...

hahaha..normal la dik.. akak pun sm.. dlm rumah melawa.. xsempat kuar pintu rumah, dah serabai.. anak duk tarik tudung bagai..

hamizah che mat said...

jom singgah
JOM FOLLOW SAYA

nor azman said...

Bgs lah xtakut..heheh

norhidana miswan said...

mana ada selekeh dik oi... elok jelah akak tgk...

Raihanah Ahmad said...

comelnya baby

aiman mania said...

budak budak biasalah..tak bole berenggang dengan mak dia..huuuhuuu

QasehnyaRania said...

rania pon suka naik benda alah ni
nasb bila letak duk dendiam

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...