Tuesday, September 15, 2015

Wedding kawan sekolah menengah

Weekend hari tu memang habiskan masa ke kenduri je. Sabtu kenduri, Ahad kenduri. Ahad kenduri roomate waktu sekolah menengah. Alang-alang dekat je dengan kampung, haruslah pergi kan.


Ni semua kawan-kawan waktu sekolah menengah. Memang tak pernah langsung keep in touch. Bawak haluan sendiri je aku. Yang aku contact pun cuma pengantin perempuan tu je. Tu yang gigih pergi wedding dia tu.

 

Merasa naik pelamin lagi sekali.. hihi. Siap suruh pengantin lelaki ambikkan gambar. Nasib laaa. Husna takut tengok pengantin lelaki. Pelik kot tengok orang bertanjak, berkeris bagai.

Alhamdulillah, kawan sebilik kat sekolah menengah dulu semua dah kahwin. :)

5 comments:

Ahlam Miera Shafie said...

cantiknya pengantin.. tahniah buat pengantin moga kekal sampai syurga.. amin...

nusha fasha said...

Tahniah utk kwn ya..

Kakzakie said...

Mesti seronok/happy kawan Anis bila Anis dpt datang.
Dtg pulak dgn baby gebus comel:)

Aisya Ahamad said...

Pengantin laki yg ambik gmbr ye. Hehehe

aiman mania said...

kenapa plak nak takut tgok pengantin lelaki bertanjak bagai?ahahahahhaa...kalau sy kahwin nnt nak simple2 je..kekkekekekke :D
alhamdullilah....satu masjid sudah terbina..harap kekal hingga firdausi...

P/S:KLIK klik nuffnang dia ..meriah gila nuff menari-nari....kalau akak menyempat sggh blog saya,sudi2lah klik yg saya pnya..hehhehehhee..buat duit tabung...... kekkeke

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...