Friday, September 18, 2015

Free sample ; Laurier panty liner

Kemarin aku dapat bungkusan dari pihak KAO. Ingatkan apa benda la. Rupanya free sample panty liner. Hehe. Ni mesti kes dulu-dulu rajin submit registration apa-apa entah.

Dalam paket tu ada beberapa jenis panty liner laurier. Okay gak. Boleh letak dalam handbag. Barang free, siapa tak suka kan?


7 comments:

Kakzakie said...

Dpt free siapa tak suka anis..:)

Yana Libra said...

bestlah sebab free,,hehe :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui punsuka kalau bnda free..hihih

LZ - The Blog Owner said...

Assalamualaikum nur anis,
Surprise gitu, rezeki kann walau pun sekadar panty liner kan.. ;-)


Malinda said...

orang gile pon suka barang free dik...cam akak ni lagi le berganda2 sukanye...tapi akak tak gile tau ehem2 ;p

~Aida@MommyJauhari'sMedina~ said...

memang best dapat free sample..apetah lagi barang yang kita guna kan..

aiman mania said...

AHAHHAHAAHHAHA...dia join "apa-apa" dia plak ta ingt.......lama gak nak boleh sampai benda alah tuh sampai owner sdrik pon ta ingt..ahahahaha

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...