Sunday, August 29, 2010

jual sate

hari tu aku dapat call dari abah..abah suruh balik 31 ogos ni..abah nak mintak tolong aku jual sate..tapi, aku tak dapat nak balik..sebab 1 hb and 2 hb aku ada kelas..lagipun ada 2 assignment yang nak kena hantar..

rasa bersalah jugak sebab tak dapat nak tolong..dekat rumah pun tak ada sesape..adik-adik aku pun belum cuti lagi..akak aku masih di penang..waktu tu, peneroka baru dapat bonus..so, abah nak ambil la peluang tu..boleh dapat tambah belanja raya..

takpelah, nanti aku balik, seminggu aku tolong abah jual sate kat bazaar.."sate..sate.." ^_^ gaya anak penjual sate..=p

sesiapa yang nak tempah sate area sekinchan, sungai besar, tanjung malim, batang berjuntai..boleh lah bagi tau aku..haha..promote pulak kat sini..

3 comments:

asrul amanda said...

Oh.. Bila anis balik kelak, boleh la wat tutorial cara buat kuah sate dengan cara buat resepi sate. Share kat sini. Tutorial bergambar. Siap dengan photo sekali.
Raya haji dekat ni. Mana tau ada daging lebih boleh buat sate.

Tapak Kaki said...

satay kat pasar malam batang berjuntai tu best.. kalah satay kajang.. entah-entah ayah kamu yang jual kot.hehe

nur anis said...

asrul asmada : kalau aku buat tutorial masak masak ni takut jadi lain je kang..lemah bab-bab ni..huhu

tapak kaki : x de lah..ayah aku x jual kat pasar..kadang2 ambil tempahan je..huhu

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...