Friday, September 3, 2010

bahan buat projek




ni birthday present dari kinah , zetty and kawan2 yang lain..thanx a lot korang.. kalau korang tak nampak apa hadiah tu, tu sebenarnya bahan-bahan nak buat kad.. siap ada gunting gerigi-gerigi lagi.. memang tau-tau je diorang aku memang suka buat projek kad ni..


boleh lah aku start berprojek nanti..^_^

3 comments:

Tapak Kaki said...

antar ar kat aku sekeping.heehe

nas said...

wah..bagus2..
nanti kalau rajin leh la buatkan aku kad raye :)

Encik Tikus said...

nanti tunjuk taw hasil kerjanya. mesti cantik ;)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...