Monday, March 14, 2011

1st GA - I Lurve My Mum So Much

malam ni nak join contest "i lurve my mum so much" pulak..sebab sayang sangat dekat mak, so teruja nak buat entry ni..




contest ni anjuran : lurvely amiera


kalau nak cakap pengorbanan mak ni, banyak sangat..tiap kali balik atau tak balik, ada je pengorbanan yang mak buat.. paling ingat sekali, waktu aku injured sebab kena sambar api.. mak aku jaga aku..suapkan makan..tolong mandikan..sapu ubat semua.. sedih bila mak cakap, sehari before kejadian tu, mak aku tak sedap hati.. tak boleh tidur satu malam..rupanya ada benda tak elok nak jadi dekat anak dia.. dengar berita terus datang batu pahat dari jengka waktu tu.. tengah malam sampai..sampai rumah balik pagi-pagi buta.. walaupun dah bertahun berlalu, aku x boleh lupa benda tu..



gambar ni pun waktu mak aku teman pergi buat passport.. naik bas jauh-jauh sebab x ada transport..kena jalan pusing-pusing lagi cari tempat tak jumpa-jumpa.. campur hujan lagi.. nampak muka mak penat..sayang mak sangat-sangat.. terima kasih mak..^_^

aku nak tag semua yang baca post ni..jom join contest ni jom.. ^_^

5 comments:

LurvelyAmiera said...

dah jenguk dah..^_^ buat passport g mane..hehe..gd luck..^_^

nabielahuda said...

gudluck ok. (^_^)

neway, t bagi no fon kat fb bole?
tak pun, comment je kat entry tuh. nnt beyla remove bile dah dpt no nye.
ok?

nur anis said...

thanx korang...

beyla: okeyh..nanti saya bagi..:)

nabielahuda said...

celcom rite?
dalam mase kurang 3hari, insyaAllah dpt.
=)

aEvOeCaEdOe said...

nice one :)
saya pun join contest nii :)

http://aevoecaedoe-ijuzneedlove.blogspot.com/2011/03/contest-1st-ga-i-lurve-my-mum-so-much.html

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...