Tuesday, March 15, 2011

3 ekor anak kucing comel

punya lah lama tak balik rumah dekat sg tengi selatan tu.. sekali tengok anak kucing dah ada 12 ekor.. sukaaa sangat.. tapi yang 3 je dah besar sikit.. yang laik baru seminggu lahir.. semua kucing comel sangat.. ^_^ tapi dorang tengah sakit mata.. T.T


ni putih. dia tengah cuba nak melompat turun.

putih dah turun. dah main dekat laman rumah.

ni pendek. panggil pendek sebab dia yang paling kecik and ketot antara 3 beradik tu.

ni mak dia. mak dia ni memang pantang sangat kalau anak dia main dekat luar. mula panggil bawak masuk rumah balik. kalau degil jugak, boleh dia pergi gonggong anak dia naik. dah besar kot anak-anak dia..


note : lagi sekor tak ada pulak gambar time main ni. aktif sangat. asik gerak je. lagi sekor namanya labu. ^_^

5 comments:

ardinihumaira said...

comelnyewww kucen ni :)

AdiaLuze said...

Ramainyeeee...Hehehe.... Nak mintak sekor..Yang jantan la... ;)

mykhalis said...

sangat chumel..rumah khalis ada dekat 5 ekor..tapi mak yg jaga..hehe

Shah Rizar said...

comel2.. follow blog anis la.. follow me back k..

YB Raz said...

kurus benau anak kucing tuh

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...