Saturday, March 19, 2011

butik pengantin terbaik

kenapa tiba-tiba keluar cerita butik pengantin ni? nak kahwin kah? haha.. tidak lah.. belajar tak habis lagi, nak kahwin macam mana..

sebenarnya cerita ni dah lama..akhir tahun lepas.. cuma tak tertulis-tulis je.. aku suka butik pengantin ni. bukan butik mewah pun. kedai biasa je.. dekat atas kedai baiki motor pulak tu. dah la tu tak ada signboard kedai lagi.. mula-mula nak masuk pun was-was je.. tapi sebab dah pernah tengok servis dia, memang yakin 100%..

oh, lupa pulak.. yang nak kahwin tu akak aku.. jom tengok baju-baju, make up and pelamin dia.

nikah

malam berinai.. ni baju yang aku aim sangat.. suka colour and design dia..

ni baju persalinan.. gaun ni cun sangat.. malam tu baru first time akak aku tengok gaun tu.. memang design dia lengan panjang and tak sexy.

hari bersanding.. baju leret lagi...

ni dekat belah lelaki.. dekat port dickson. dari nikah sampai habis, semua baju nak leret je..


seriously cantik and murah.. pilih je baju mana-mana yang dia sediakan..tak ada charge tambahan pun.. cuma buat baju baru je tambah rm100.. tapi tiap kali pergi kedai dia je, mesti ada baju baru punya lah..

hahaha.. dah macam buat iklan pulak..





14 comments:

mykhalis said...

khalis dah kawen..huhu..tak sempat nak pilih baju

Ckin Kembaq said...

cantik! suka..suka..hehe

nur anis said...

ckin kembaq : cantik kan ckin kan..geram saya tengok...

Gnie@SimplyStyle said...

cantik...kat mana kedai ni anis? hehe...kalau dekat leh gi

storyfromme said...

tak sabarnye nak kawen.jeles tengok orang lain kawen.

nur anis said...

gnie : dekat sekinchan, selangor...:)

storyfromme : tau xpe..tengok kawan-kawan dah start naik pelamin ni..jeles je..huhu

Gnie@SimplyStyle said...

kat Sekinchan...dekat la ngan kampung Gnie...balik nanti nk jenguk =) tp takde signboard pulak camne nak cari agaknye...huhu

nur anis said...

really? kampung gnie dekat mana? dia dekat barisan2 kedai tepi jalan je..:)

Tasha said...

lawanya kakak anis~

nur anis said...

tasha : yup..dia memang lawa..tambah dengan make up yang cun lagi.. makin nampak lawa.. huhu

Gnie@SimplyStyle said...

@nur anis : hehe kampung jauh lagi sikit..sabak bernam..tapi sedara ramai kat situ :) kalau balik kampung msti lalu.. ok2 nnti on d way kena usha2..thanks dear

nur anis said...

gnie : huhu..welcome..:) kalau dari kl, sebelah kiri..before traffic light pekan sekinchan..:)

C'est La Vie said...

slm...

ape nm butik tu ya? butik tu sebaris ngan restoran berkat jaya ke? ada contact no? kalau ada leh send kat sy...nie email saya adylea@gmail.com.

thx...

nur anis said...

c'est la vie : salam. saya tak ingat la nama butik tu.. tapi nama owner dia seha. kedai dia dekat bangunan dekat sederet gerai makan banyak-banyak tepi jalan tu.. contact no pulak x ada la.. ada dekat rumah lagi satu,.. kalau ada nanti saya bagi k..

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...