Wednesday, November 9, 2011

Bloglist 30 Terpantas Dari Hackers

jom kita join segmen jom.


segmen ni dianjurkan oleh blog terowong informasi.

siapa yang nak masuk dalam bloglist beliau, boleh la join. coma 30 orang je yang dikehendaki.

tapi, kena letak 5 sebab kenapa nak letak dalam bloglist beliau.
  1. sebab nak masuk bloglist la. :p
  2. sebab kot-kot ada orang perasan blog ni dekat bloglist tu. boleh diorang klik ke blog ni. hihi.
  3. kalau dah klik, mana tau ada yang follow. (perasan)
  4. haissshhh..den lemah kalau nak bagi sebab-sebab ni.
  5. saje nak menyemak dalam bloglist tu. lalalala..


1 comment:

Hackers said...

thanks join segmen ini..nntkan berita baik kepada sesiapa yang join segmen ini

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...