Wednesday, November 9, 2011

malas make up, muka pucat

make up oh make up. kalau make up mesti perempuan. takkan lelaki pulak kan. tapi kalau lelaki make up, itu dah jadi lain pulak. huhu. ada perempuan yang suka make up. ada jugak perempuan yang tak suka make up. kalau yang suka make up pun, ada yang suka tebal-tebal, tapi ada jugak yang suka make up nipis-nipis je. 

sekarang ni aku sedang menghadipi keadaan mood malas make up. mungkin sebab lama duduk rumah, dan tidak keluar, maka kemalasan make up tu sudah ke tahap yang maksima. pergi kerja pun tak ada lah nak make up sangat-sangat. setakat pakai foundation sikit, bedak dan lipstick. tu je lah. no more eye shadow, eye liner, mascara dengan blusher.



see, gambar aku yang tak ber make up. bedak pun dah hilang sebab dah gosok-gosok pakai tisu. ^__^  lipstick pun malas nak touch up balik lepas makan. heeee. bila lah mood make up nak datang balik. pucat tu muka tak make up.





3 comments:

fyna said...

samalah kita =.=

Ckin Kembaq said...

berseri2 lagi tak pakai make-up..hehe senang nak berwuduk tau akak.. ^_^

GnieSyazni said...

hee anis muda lagi, tak makeup pun cantik dah

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...