Wednesday, November 9, 2011

flower doodle under construction

selepas menyiapkan projek doodles yang pertama minggu lepas, minggu ni aku mula membuat projek doodles yang kedua pula. tapi doodles ni masih under construction lagi. baru siap dalam 40% je. hari ni tak sempat pulak nak sambung sebab ada kerja nak kena siapkan. maybe esok baru nak sambung. 


lukisan kali ni, lukisan bunga pulak. kenapa asyik bungaaa je. sebab aku suka bunga. aku suka lukis bunga. kalau gambar kartun orang memang aku fail.kalau binatang boleh lagi. tapi versi kartun je la. heeee..

4 comments:

bobiedanbad said...

cantiknya

nuyui a.k.a miss YUI said...

sgt cntik..anis mmg kretip!

:: Mrs.Eady :: said...

dik...boleh la mendoodle kan akak ngn anak beranak....kekkee..walaupun ku tahu kamu tak berapa pandai mendoodle kartun....cabaran ni dik.. :D

nur anis said...

bobiedan bad & nuyui : thanx!! :)

mrs eady : alamakkk..saya takut tak jadi..huhu

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...